J13 henger med helt inn i Storsjøcup
Etter en dramatisk kvartfinale og en imponerende semifinale, skal KIL/Hemnes J13-lag spille finale i B-sluttspillet i morgen formiddag.
(OPPDATERT 7/5/2013 10:43:16 PM)

Per Erik Bjerksæter
Sportslig har resultatene i årets Storsjøcup vært blandede sett med KIL/Hemne-øyne. Alle våre lag kom til B-sluttspill, og totalt sett ble det flere tap enn seire. Men innsatsen til J13, gjør at alle gjenværende hemnværinger i Østersund fikk en gedigen opptur i løpet av fredag.

For etter å ha tapt sine to første kamper i innledende runder har J13 nå fire strake seire, og er klare for finale mot Trygg/Lade i morgen kl. 1020. Størst dramatikk ble det i kvartfinalen mot Byafossen. Etter å ha ligget under to ganger kjempet de seg tilbake til 2-2 og straffesparkkonkurranse. Her var jentene bedre enn motstanderne fra Nord-Trøndelag, og semifinale mot Kattem var sikret (trodde vi). Men to timer etter kampen mottar støtteapparatet beskjed om at straffesparkkonkurransen måtte taes om igjen, angivelig fordi at man etter de fem første straffene hadde begynt på nytt med spiller nummer en igjen. Dermed måtte straffene tas på nytt 10 minutter før kampen mot Kattem skulle spilles. Og omkranset av et stort antall tilskuere (vi tipper minst 300) var nok en gang KIL/Hemne-jentene tryggest fra 11-meteren.
Underholdende for publikum, men selvfølgelig en stor påkjenning for jentene på 12 og 13 år.

I semifinalen mot Kattem var KIL/Hemne jentene klart best. Kampen endte til slutt 4-2, og finaleplassen var sikret. I finalen venter Trygg/Lade som jentene også møtte i siste kamp i innledende, da vant de 1-0. Men finalen vil nok bli like jevn mellom to gode lag.
   

KIL/HEMNE Fotball  -  Ånesøyan  -  7200 KYRKSÆTERØRA  -    post@kilhemne.no   -  Tlf.: 72 45 22 92

 sitemap
Admin