JUBILEUMSFEST for KIL/Hemne - 16.november
KIL/Hemnes 25 års jubileumsfest arrangeres lørdag 16/11, i Hemne samf.hus og Hemnehallen. Her inngår også den vanlige årlige fotballfesten. Se INFO og meld deg på, øverst i høyre hjørne på hjemmesida!
(OPPDATERT 9/27/2013 3:43:16 PM)

Olav Magnus Stamnestrø
KIL/Hemne arrangerer en storstilt Jubileumsfest for markere 25 år for fotballen i Hemne. Denne arrangeres i Hemne samfunnshus og Hemnehallen lørdag 16.november. Her inngår også den årlige fotballfesten slik vi kjenner den.
Alle spillere, trenere, lagledere og alle andre verv, publikum, foreldre og alle andre interesserte gjennom disse 25 årene (og tidligere for den del...), ønskes hjertelig velkommen!
KIL/Hemne ønsker at dette skal bli en stor, trivelig og verdig jubileumsmarkering, med 300, 400, kanskje 500 deltakende. Derfor ber vi om at ALLE KIL/Hemne-folk er gode ambassadører for Jubileumsfesten og oppfordrer alle du møter på din vei til å melde seg på ........

Kl. 18.00 og utover er det planlagt oppmøte, velkomstdrink og mingling i Hemne samfunnshus. Her vil det bli premieutdelinger fra årets sesong til seniorlagene (a la den vanlige fotballfesten). Det vil i tillegg bli underholdning.
Kl. 19.15 vil det bli stort KIL/Hemne-opptog fra Hemne samfunnshus til Hemnehallen.
Kl. 19.30-20.00 vil alle henge fra seg ytterklær, finne seg bordplass og kjøpe seg drikke til middagen i Hemnehallen.
Kl. 20.00 starter selve festmiddagen med god mat, underholdning og taler, og etterhvert musikk og dans.
Alle rettigheter!

På selve Jubileumsfesten er det 18 års aldersgrense, mens det i Hemne samfunnshus er åpent også for de under 18 år som har spilt på seniorlagene til KIL/Hemne inneværende sesong.

Informasjon Jubileumsfest

Billedmontasje KIL/Hemne 25 år

Denne storstilte Jubileumsfesten kan du ikke gå glipp av .......

MELD DEG PÅ NÅ !

- via påmeldingsbanneret på høyre side på hjemmesiden, eller til klubbkontoret (post@kilhemne.no eller 72452292).

V E L K O M M E N !
   

KIL/HEMNE Fotball  -  Ånesøyan  -  7200 KYRKSÆTERØRA  -    post@kilhemne.no   -  Tlf.: 72 45 22 92

 sitemap
Admin