Uavgjort i tåkehavet på Steinkjer.
Det ble en meget spennende og minneverdig kamp på Guldbergaunet onsdag kveld. Tykk tåke gjorde det vanskelig å spille, men det var likevel en tempofylt og god kamp som endte 2-2.
(OPPDATERT 10/4/2013 7:45:05 AM)

Erik Snekvik
Kampen startet med et voldsomt press fra hjemmelaget. Steinkjer var tydeligvis innstilt på å hevne tapet i Ånesøyan der de gikk fra ledelse 3-0 til tap 5-3 i løpet av en halvtime. Vi lå imidlertid kompakt og hjemmelaget klarte ikke å sette halvsjansene sine.

Vi hadde noen veldig gode overganger som ga oss store sjanser, men heller ikke vi klarte å score før etter 29 minutter. Lars Wingan drar seg fri på høyrekanten og slår et presist innlegg til Hallvard Løseth som header ballen hardt i krysset. Et fantastisk flott mål.

Etter dette er det jevnt spillemessig kampen ut, Steinkjer utligner til 1-1 etter 44 minutter.
I andre omgang er det jevnt og tett og og først etter 84 minutter blir det scoring igjen. Lars Wingan slår presist frispark på hodet til Petter Lernes som header ballen i mål via en Steinkjerspiller. Da skulle seieren egentlig vært sikret, men bare to minutter etterpå får Steinkjer straffe og dermed ender kampen helt greit 2-2.

Laget: Trym Abrahamsen, Gard Killingberg, Anders Solem, Petter Lernes, Johan Rennemo, Petter Sødahl, Jonas Meyer, Lars Wingan, Rune Klungervik, Hallvard Løseth, Martin Solem (Håkon Aarvaag 60 min)
   

KIL/HEMNE Fotball  -  Ånesøyan  -  7200 KYRKSÆTERØRA  -    post@kilhemne.no   -  Tlf.: 72 45 22 92

 sitemap
Admin