Dagen da alt gikk galt!
Foran et trofast hjemmepublikum gikk Kil/Hemne MSA på en skikkelig smell mot Tynset på Lørdag. 0-6 stod det i protokollen før kampen var over. Tynset scoret på alt og vi på ingenting. Da blir sifrene stygge selv om det spillemessig ikke var så stor forskjell på lagene.
(OPPDATERT 10/6/2013 10:57:35 AM)

Erik Snekvik
Kil/Hemne og Tynset er to jevngode lag som kjenner hverandre godt. Lagene trener sammen i Trondheim og det skaper alltid litt ekstra prestisje. Vi vet at Tynset alltid går ut i et voldsomt tempo. Det gjorde de også på lørdag, men ikke verre enn vanlig.

Kil/Hemnes mareritt startet imidlertid allerede etter 5 minutter da vår vanligvis så trygge keeper tok en Kongshavn og slo ballen i eget nett, og da det var gått 20 minutter stod det 3-0 til Tynset etter to nye enkle baklengs. Fortsatt satt vi med en følelse av at vi kunne vinne denne kampen hvis vi begynte å sette sjansene våre. Vi klarte imidlertid ikke det. Lagene tar pause på 0-3, og 3-3 i sjanseprotokollen.

I andre omgang starter Kil/Hemne klart best og styrer kampen helt, men plutselig ut av ingenting står det 0-4. Etter det er det meste bare forferdelig dårlig og det er veldig tydelig at mål preger kamper og Tynset får enda to billige mål på slutten.

0-6 er sjelden kost i Ånesøyan og det er bare å glemme hele kampen fortest mulig. Neste helg er det Charlottenlund borte og nye muligheter.

Laget: Trym Abrahamsen, Johan Rennemo, Anders Solem, Morten Blakstad, Gard Killingberg, Jonas Meyer, Brynjar Snekvik, Mats Henriksen(Lars Wingan 80 min), Martin Solem(Håkon Aarvåg 35 min), Hallvard Løseth, Rune Klungervik.

   

KIL/HEMNE Fotball  -  Ånesøyan  -  7200 KYRKSÆTERØRA  -    post@kilhemne.no   -  Tlf.: 72 45 22 92

 sitemap
Admin