MSA med nytt sjokktap!
Forrige helgs skrekkresultat mot Tynset ble fulgt opp med et enda verre resultat borte mot Charlottenlund lørdag ettermiddag. Før gong-gongen gikk for full tid stod det 9-2 til vertene. To dødballmål i første omgang var det vi fikk til denne dagen. Resten var bare utrolig flaut.
(OPPDATERT 10/12/2013 11:08:55 PM)

Erik Snekvik
At MSA sliter med formsvikt kom tydelig fram i helgens kamp. Challa kjemper innbitt for å berge plassen, mens vi ligger i ingenmannsland midt på tabellen. Det virket som laget kollektivt gikk på sparebluss og det stod 4-0 allerede halvveis i første omgang. Vi scoret to mål på dødball helt på slutten av omgangen ved Mats Henriksen og Rune Klungervik. Dermed kunne vi gå til pause bare to mål bak, og ha en mulighet til å komme tilbake. Starten av andre omgang var lovende men vi klarte ikke å score, mens CSK istedet satte inn 5-2. Etter det var vi utrolig dårlige og målene rant inn.

Det er bare å legge seg flat og innrømme at dette er alt for dårlig. Kil/Hemne som klubb kan ikke være bekjent av slike resultater når vi vet hvilket potensiale som ligger i dette laget. På det beste slår vi hvem som helst i avdelingen, men på vårt verste taper vi 9-2 for et lag som mest sannsynlig rykker ned og som vi slo 7-0 i ånesøyan i vår.

Laget: Trym, Johan, Anders, Morten B(Morten K 55 min), Gard (Bjørnar 80 min), Jonas (Lars W 25 min), Brynjar, Mats H, Håkon, Hallvard, Rune K.
   

KIL/HEMNE Fotball  -  Ånesøyan  -  7200 KYRKSÆTERØRA  -    post@kilhemne.no   -  Tlf.: 72 45 22 92

 sitemap
Admin