OLÈ - OLÈ ..... for en jubileumsfest!!!
Lørdag 16.november feiret KIL/Hemne 25 års jubileum i et storstilt arrangement med 300 deltakere i Hemne samfunnshus og Hemnehallen ............ til 20 i stil !
(OPPDATERT 11/19/2013 4:46:23 PM)

Olav Magnus Stamnestrø
Bildene (alle foto: Øyvind Schei) :
Hovedbilde:
  OLÈ - OLÈ ...... Ole Even Gjengstø og Ole Ledahl framførte den ene KIL/Hemne-sangen etter den andre ...... med trøkk, innlevelse og engasjement.
Øverst til høyre:
  Ole Ledahl fikk god hjelp av korguttene Erik og Erik.
Midten til høyre:
  Ordfører Ståle Vaag (som selv fylte år lørdag) fikk god hjelp av Hemne og Vinje Songlag på scenen.
Nederst til høyre:
  Til og med desserten var i KIL/Hemne-stil ...... (og Lina som trekker i så mange K/H-tråder, var dessertens mor ...... dog tvilsomt om Henry var faren .....?).

25 år er gått siden KIL/Hemne Fotball så dagens lys i 1988. Mang en fotball har blitt skutt i mål, eller kanskje sleivet over utenfor ....... siden den gang .......
Lørdag 16. november var det duket for storstilt jubileumsfeiring med 300 deltakere.
Og hvilken markering og jubileumsfest det ble ......
 

Det hele startet i Hemne samfunnshus med Ole Runar og "Fotball e supert", underholdning, overrekkelser og ikke minst premieutdeling for sesongen 2013, a la klubbens tradisjonelle årsfester.

Etterpå var det klart for selveste jubileumsmiddagen i Hemnehallen. KIL/Hemnes festkomite og Hemne og Vinje Songlag hadde forberedt Hemnehallen, mat og drikke, og ellers et arrangement som virkelig var KIL/Hemne verdig!
Underholdning fra Ole Ledahl, Ole Even og Linn Therese Gjengstø, og Randi Lund Bugten. Videre vanket det mange godord og gaver til jubilanten fra en rekke prominente talere. Jubileumsmiddagen var en gedigen tapas-tallerken med alskens retter, etterfulgt av KIL/Hemne-dessert. Utpå kvelden overtok Kongen og Knekten med Runar Gillebo i spissen scenen og spilte til dans ut i de små timer ......

En ekstra rose til Hemne og Vinje Songlag som hadde ansvaret for rigging, matforberedelser og servering, all mulig ståk og ordning utover kvelden og ikke minst opprydning til slutt. Alt dette ble utført både profft og ordentlig.

Skryt også til KIL/Hemne sin festkomite bestående av Helen Helland, Astrid Hofset Nilssen, Vidar Andersen, Kurt Hundsnes og Øivind Belsvik, (med gode hjelpere) som hadde forberedt arrangementet meget godt.

Dagen derpå var alle enige om at det hadde vært en vellykket jubileumsfest for en særs oppegående 25-åring!

Så nå kan fotballfolket i Hemne se fram mot neste "højdare" som kommer allerede til helga, da våre cupfinalister Vegard Forren i Molde, og Pål Andre Helland og Erik Hoftun i Rosenborg møtes til dyst.

HEIA  KIL/HEMNE !
   

KIL/HEMNE Fotball  -  Ånesøyan  -  7200 KYRKSÆTERØRA  -    post@kilhemne.no   -  Tlf.: 72 45 22 92

 sitemap
Admin