Årets spillere KIL/Hemne 2013
På jubileumsfesten for KIL/Hemne sist lørdag ble Sara Hoftun Bjerksæter og Hallvard Kjønsvik Løseth kåret til Årets spillere i KIL/Hemne, på dame- og herrelaget.
(OPPDATERT 11/21/2013 4:04:12 PM)

Olav Magnus Stamnestrø
Bildene  (foto hovedbilde og øverst til høyre: Øyvind Schei) :
Hovedbilde:  Årets spillere KIL/Hemne 2013; Sara Hoftun Bjerksæter og Hallvard Kjønsvik Løseth.
Øverst til høyre:  Spillere som i 2013 passerte "rundt antall" A-kamper.
Midten til høyre:  Marielle Meyer, toppscorer damelaget 2013, med 15 seriemål.
Nederst til høyre:  Hallvard K. Løseth, toppscorer herrelaget 2013, med 25 seriemål.

I forkant av selve jubileumsfeiringen i Hemnehallen, var det vorspiel i Hemne samf.hus med mingling, underholdning og ikke minst prisutdelinger for sesongen 2013, a la tradisjonell fotballfest.

Her ble Sara Hoftun Bjerksæter og Hallvard Kjønsvik Løseth tildelt de mest prestisjetunge trofeene i KIL/Hemne for sesongen 2013, nemlig "ÅRETS SPILLER" på damelaget og herrelaget. Begge spillerne mottok plakett, blomster og verdikort pål. kr. 1.000,- fra Sparebanken Hemne.

I god tradisjon ble også spillere på dame- og herrelaget, som i løpet av sesongen har rundet "rundt antall" offisielle kamper på A-laget, hedret. Kristin Ormseth Polden, Marielle Meyer og Emilie Opsal Ringseth har alle passert 50 kamper på damelaget, mens May-Britt Hundsnes passerte 100 kamper.
Veteranene Anders Solem og Hallvard Kjønsvik Løseth mottok begge pokal for passerte 250 offisielle kamper for KIL/Hemne A-lag.

Marielle Meyer og Hallvard Kjønsvik Løseth mottok toppscorer-trofeene, henholdsvis på dame- og herrelaget. Begge spillerne har scoret flittig på sine respektive lag de siste sesongene, og i sesongen 2013 noterte Marielle seg for 15 seriescoringer på damelaget, mens Hallvard noterte seg for 25 seriescoringer på herrelaget.

I tillegg ble det også utdelt trofeer til "dagens spiller" på hjemmekampene til MSA.

KIL/Hemne gratulerer vinnerne og ser framover mot sesongen 2014.
   

KIL/HEMNE Fotball  -  Ånesøyan  -  7200 KYRKSÆTERØRA  -    post@kilhemne.no   -  Tlf.: 72 45 22 92

 sitemap
Admin