Kampoppsett m.m. for Romjulscupen
Puljetrekkingen for årets Romjulscup ble igår kveld gjennomført i en høytidlig seremoni. 21 lag fordelt på 7 innledende puljer setter hverandre i stevne i Hemnehallen 2.juledag.
(OPPDATERT 12/20/2013 4:18:39 PM)

Olav Magnus Stamnestrø
Ber om at lagledere/kontaktpersoner setter seg godt inn i sine og sitt lags gjøremål på cupen. Husk at Romjulscupen er et Dugnadsarrangement (med stor D), og at det forventes at alle gjør sin jobb.

Kampoppsett
Arbeidsliste
Reglement
Informasjonsbrev

KIL/Hemne ønsker alle velkommen til en tradisjonsrik og trivelig Romjulscup i Hemnehallen 2.juledag!

Alle kamper spilles over 10 minutter, og alle lag er sikret to innledende kamper, samt at alle lag går til et sluttspill.
Alle 7 innledende puljer inneholder 3 lag i enkel serie.
Vinneren av hver pulje går til A-sluttspill, toeren til B-sluttspill og treeren til C-sluttspill. Alle tre sluttspillene vil da foregå som cupspill med kvartfinaler, semifinaler og finaler. I og med at alle tre sluttspill vil inneholde 7 lag, vil lagene fra innledende pulje 1 går direkte til semifinaler i sine respektive sluttspill.

Fjorårsvinner og forøvrig mangeårig vinner "Romjulsgutan" havnet i pulje med "Fitjahæsjen 1", som har deltatt i alle 22 Romjulscuper i Hemnehallen. I tillegg finner vi "Kunst & Fotverk" i denne pulja.
"Bord L" som også har deltatt i alle år finner vi i innledende pulje 1, sammen med "Gutta Krutt" og "Fitjahæsjen 2".

God Jul ! ... og velkommen til Hemnehallen 2.juledag!
   

KIL/HEMNE Fotball  -  Ånesøyan  -  7200 KYRKSÆTERØRA  -    post@kilhemne.no   -  Tlf.: 72 45 22 92

 sitemap
Admin