MSA tapte 1-2 mot Nardo2
MSA spilte ny vinterseriekamp idag søndag 16/2, borte mot Nardo2. Det ble tap 1-2, etter 1-1 ved pause. Jonas Meyer Nilssen scoret vårt mål.
(OPPDATERT 2/16/2014 10:07:02 PM)

Olav Magnus Stamnestrø
Kamp nr. to i vinterserien endte også med tap, men vi presterer bedre og ikke minst opptrer vi mye mer som et lag i kampen mot Nardo2.
Vi hadde i forkant av kampen fokus på defensiv organisering og det å jobbe sammen som lag. Dette ble godt respondert og i det store og hele er vi bra fornøyd den defensive strukturen som ble vist. Vi slipper de til kun med en målsjanse via spill, og det skal vi være fornøyd med. At det glipper enkelt på denne ene og at vi lar de slippe enkelt til på to cornere (scorer seiersmålet på en), får vi prøve å luke bort ved senere anledninger. Noen spillere viser også framgang og en helt annen vilje til å stå fram, enn sist søndag.
På den negative siden, så taper vi kampen og det kan vi aldri være fornøyd med. Vi blir også litt for baktunge i perioder og ikke minst klarer vi å skape for lite framover, spesielt med for mye enkle ballmiss like etter ballvinninger og ødelegger dermed for gode kontringsmuligheter.

Neste vinterseriekamp er hjemme mot Orkla, i Ånesøyan, fredag 21/2 kl. 19.00.

Kampfakta vinterserie MSA  3.div. :

Nissekollen kgb, søndag 16/2-2014 kl. 15:00

Nardo2 - KIL/Hemne     2 - 1   (1-1)

  #   12.min   1-0   NARDO2
  #   35.min   1-1   Jonas Meyer Nilssen
  #   81.min   2-1   NARDO2


Målsjanser :     4   -   4
Cornere :         5   -   4
Gult kort :   Rune Klungervik og Petter Sødahl.

Laget :
Rune Rustli - Bjørnar Solberg - Petter Ø. Lernes - Morten Klungervik - Gard Killingberg - Rune Klungervik - Martin Solem - Jonas Meyer Nilssen - Brynjar Snekvik - Fredrik D. Sødahl - Håkon Aarvaag.
Benyttede innbyttere : 
Mats L. Karlstrøm - Petter Sødahl - Tommy Vaag - Leif Zahl.
   

KIL/HEMNE Fotball  -  Ånesøyan  -  7200 KYRKSÆTERØRA  -    post@kilhemne.no   -  Tlf.: 72 45 22 92

 sitemap
Admin