Ardian til Tromsø?
TROMSØ: Molde priser U21-landslagsmannen Ardian Gashi (21) for høyt for Tromsø IL. Det er stor avstand, ja, men jeg skal ha nye samtaler med Molde-ledelsen i Oslo i helgen, sier TILs styreleder Gunnar Wilhelmsen.

Han har gåt flere runder med Snorre Strand i MFK-ledelsen de siste dagene. 
Mitt inntrykk er at Tromsø faller av, de synes prisnivået er for høy, men de er velkommen tilbake på banen hvis de vil betale det vi vil ha. Men også seks-sju andre klubber i Tippeligaen og 1. divisjon er på banen, sier Strand til Nordlys. 

Verken Strand eller Wilhelmsen vil ut med hvor mye penger Molde krever for Gashi, som har ett år igjen av kontrakten med Røkke-klubben. 

Vi har foreslått en modell der vi betaler et grunnbeløp nå, og der resten av prestasjonsrettet. Molde har lagt fram en annen modell. Jeg møter dem i forbindelse med cupfinalen i Oslo i helgen, så får vi se. 

Tror du det er mulig å bli enig med Molde om en overgang?                                     
Det gjenstår å se. Men gutten vil til Tromsø, det er et greit utgangspunkt. Og jeg har rimelig bra oversikt over kontrakten hans med Molde og hvilke andre klubber som snakker med Molde, sier Wilhelmsen. 

Spilleren sjøl har sagt i fra til Molde at han helst vil til Tromsø. 

Ja, Tromsø er mitt førstevalg, og det har jeg sagt til Molde-ledelsen. Jeg blir veldig skuffet dersom Molde ødelegger hele greia nå. Jeg håper og tror klubbene kan bli enige, sier Gashi, som avventer en planlagt ferie til han vet hvor han skal spille fotball neste sesong. 

Jeg har mest lyst til å spille for Tromsø, slutter Ardian Gashi.

Fra nordlys.no

(OPPDATERT 11/1/2002 10:20:14 PM)

Safurudin Mahic
   

KIL/HEMNE Fotball  -  Ånesøyan  -  7200 KYRKSÆTERØRA  -    post@kilhemne.no   -  Tlf.: 72 45 22 92

 sitemap
Admin