Tjeldbergodden Cup er igang!
Tjeldbergodden Cup 26.-27. oktober 

Lørdag 26. oktober startet årets store begivenhet i Hemnehallen, og lag fra flere kommuner deltok i klassene knøtte og miniputt. Til sammen 29 lag med ca 200 spillere stilte til kamp på første dag av Tjeldbergodden Cup. Også publikumsoppmøtet var bra, og trolig var det omkring 500 personer som besøkte hallen i løpet av dagen, og de fikk med seg mange kamper der entusiasmen og innsatsen var på topp.

Søndag 27. oktober var det lillegutter og lillejenter som inntok hallen, og her stilte det 19 lag med ca 150 spillere. Denne dagen var publikumsoppmøtet noe dårligere, og det må kanskje årets siste seriekamp på Lerkendal ta noe av skylden for. Men likevel var det rundt omkring 400 personer som møtte opp for å se fartsfylt og underholdende fotball, der ikke resultatet, men leken stod i sentrum. 

I løpet av helga var det lag fra Snillfjord, Orkdal, Aure, Rindal, Halsa, Meldal, Ørland og Hemne som sørget for at dette ble en meget vellykket start på årets turnering, og alle deltakerne kunne reise hjem som vinnere etter 3 kamper, da det ikke ble kåret vinner i noen av klassene.

Tjeldbergodden Cup 8.-10. november 

Helg 2 av årets Tjelbergodden Cup vil innholde noe færre lag enn den første, men likevel vil muligheten for å se god og morsom fotball bli større, da 42 lag i klassene småjenter, smågutter, jenter og gutter skal kjempe seg gjennom både innledende gruppespill og sluttspill, helt til en vinner blir kåret i de fire finalene. 

Turneringen starter allerede kl. 18.00 fredag kveld, og vil ikke bli avsluttet før det er spilt fotball i over 2 døgn, bare med pause om natta. Lagene kommer fra hele Midt-Norge, og vil helt sikkert sørge for at alle som møter opp for å se på, ikke blir skuffet.

Tjeldbergodden Cup 16.-17. november

ROSENBORG OG MOLDE KOMMER!!!!
Tredje helg av Tjelbergodden Cup er kanskje mest interessant av alle tre. I løpet av lørdag og søndag skal lag fra klassene herrer junior og damer junior/damer kjempe om pokalene, og det kan forventes både fartsfylt fotball og fotball med svært høy kvalitet.

Lag fra Rosenborg og Molde vil være med på å gjøre kampen om pokalen svært hard for de 16 lagene i klassen for herrer junior, mens det også i dameklassen vil bli svært vanskelig å nå helt til topps, da hele 18 lag stiller til kamp.
(OPPDATERT 11/6/2002 10:22:42 PM)

Tor Ottar Bjerksæter
   

KIL/HEMNE Fotball  -  Ånesøyan  -  7200 KYRKSÆTERØRA  -    post@kilhemne.no   -  Tlf.: 72 45 22 92

 sitemap
Admin