Ørn bekrefter at Ardian er klar
Da ser det ut til at alt er klart for Ardians overgang til Ørn-Horten.
Vi har ikke fått noen kommentar fra Ardian enda, men håper han vil gi en kommentar i løpet av noen dager.
Vi får holde oss til det avisene sier foreløpig, så her følger noen klipp fra diverse aviser:

Avtale i havn


SMIL: Ardian Gashi kan smile etter flere ukers usikkerhet om sin fotball-fremtid. Han får nå inngå en avtale med Ørn, som de siste dagene har vært spillerens klare førstevalg. ARKIVFOTO
I går ettermiddag ble Ørn og Molde helt enige om en overgang for Ardian Gashi. En barriere er brutt for Ørn, mener markedsleder Harald Røed.

AV EIRIK HANSSEN

Røed har deltatt under de intensive forhandlingene med Molde. Nå gjenstår kun Gashis personlige kontrakt. Dette virker kun å være en formalitet, da midtbanespilleren de siste dagene har vært innstilt på å bli i Horten.
“ Det er lenge siden klubben har kunnet kapre en spiller av dette formatet. Vi er glad for å ha fått Gashi, og samtidig tror vi dette kan gi en veldig god signaleffekt, sier Røed, som medgir at prosessen har vært krevende.
“ Slike forhandlinger er nye opplevelser og erfaringer for oss. Det er et tøft press. Ikke minst for unggutten i hovedrollen. Men nå er alle parter glade for løsningen, sier Røed.
Ardian Gashis frustrasjon over Moldes krav førte til et forhandlingsbrudd fredag. Men dette resulterte ikke i at noen "låste døren".
“ Vi vil gi ære til Molde Fotballklubb. De har gitt oss en fair sjanse hele veien, selv om større klubber var inne i bildet. De har tatt hensyn til spillerens ønsker. Og det er prisverdig, uttaler Røed, som også har fått "hjelp" av investorer.
Etter hva Gjengangeren erfarer ligger overgangssummen et sted mellom en halv og en hel million kroner.
“ Vi hadde aldri klart dette uten en Oslo-basert gruppe med investorer i ryggen. De ser dette riktignok som en investering, og skal ha sine andeler ved et eventuelt videresalg, sier Røed. Gashi har sagt seg villig til å skrive under en avtale på minst to år i Ørn. Klubben håper på en treårig Gashi-avtale.
Arbeidet med Gashi har vært ressurskrevende, og klubben har foreløpig ikke spikret flere avtaler for neste sesong. Men jobber med angriperen Kai Risholt, som scoret for Tollnes mot Ørn i siste seriekamp. Molde-midtstopperen Joar Harøy er også stadig aktuell.

Fra Gjengangeren

 

Ardian Gashi klar for Ørn Horten!

 

 
Da ble det endelig klart, Ardian Gashi spiller for Ørn-Horten i 2003 sesongen.
 
 

Ørn Horten og Molde er kommet til enighet om overgangen til Ardian Gashi.

Det som gjenstår i saken er Ardians personlige kontrakt med Ørn Horten. Denne er diskutert, men ikke endelig utformet.

Ørn Horten hadde aldri klart dette uten en villig insvestor i ryggen og vi er takknemlig i forhold til hvordan investoren har stilt opp for klubben.

Forhandlingene har pågått i ca en uke, med et lite opphold i helgen. Molde, som sikkert har vært gjennom dette noen flere ganger en Ørn, er opplevd som en ryddig motpart å forhandle med!

- Dette er svært gledelig og vil bety mye for Ørn i 1. divisjon neste år sier Ørn-trener Kjetil Kristoffersen. Vi håper Ardians treningskultur og seriøsitet også kan smitte over på våre yngre spillere, da vil framtida se lys ut, sier en storfornøyd Ørn-trener.

Ardian Gashi har vært Ørns klart beste spiller denne sesongen. Han har spilt 26 kamper, de siste resterende har han sonet for rødt/gule kort. Gashi har vært beste Ørn-gutt på alle ”spillerbørser”, og kom på 4. plass på VGs spillerbørs for alle spillerne i 1. divisjon.

Ørn har hatt mye glede av Ardian, men Ardian har også hatt mye glede av Ørn. Interessen fra flere klubber i Tippeligaen og 1. divisjon viser dette. Ardian har heldigvis valgt å fortsette sin utvikling som fotballspiller i Ørn-Horten.

Ardian Gashi fikk sin debut på U21-landslaget mot Nederland i Lystlunden 23. mai og har etter dette spilt fire landskamper. I tillegg har han fire landskamper for G18-landslaget mens han spilte for KIL/Hemne.

Fra Ørn-Hortens hjemmeside

 

Alle ørner gleder seg

Telefaksen gikk varm da Ørn-Horten tirsdag formiddag ordnet de siste formalitetene omkring kjøpet av Ardian Gashi (21). En investorgruppe reddet midtbanetalentets fremtidige spill i brunt.

“ Det er en investorgruppe, bestående av flere enn to personer, som reddet Ardian Gashis videre fremtid hos oss, bekrefter Ørns daglige leder Edgar Larsen overfor Tønsbergs Blad.
“ Med vår økonomi hadde vi ingen mulighet til å stå for dette kjøpet. Heldigvis fikk vi hjelp, og dette kjøpet går ikke over Ørns budsjett, sier han.

Sekssifret
Tirsdag formiddag kunne han ta imot bekreftelsen fra Molde på at kjøpet var i orden, og deretter gjensto det bare å få de nødvendige underskriftene på hjemmebane.
Noen pris for midtbanejuvelen vil ikke Edgar Larsen gå ut med, men han bekrefter at det er snakk om noen hundre tusen kroner.
“ Avisa Tromsø antydet opp mot en million kroner. Det jeg kan bekrefte, er at det dreier seg om et sekssifret beløp, men et stykke unna en million, sier han.
Nå er det kun noen få detaljer i Gashis personlige kontrakt som gjenstår.
“ Det er et spørsmål om han skal skrive kontrakt for to eller tre år, men den avgjørelsen kommer nok ikke før i slutten av uka. Nå gir vi Ardian litt ro rundt seg, og lar han glede seg over at kontrakten endelig er i boks, sier Larsen.

Gashi tar ferie
“ Deilig å få en avklaring på denne saken. Etter mye styr gleder jeg meg nå stort til å kunne ta noen dagers ferie hjemme hos mor og far på Kyrksæterøra. Det begynner å bli en stund siden jeg så dem sist, sier hovedpersonen selv, Ardian Gashi, om avklaringen.
“ Det var denne løsningen jeg ønsket meg mest, så jeg er veldig godt fornøyd over at det ble en avtale. Nå er jeg giret på å komme i gang med treningen, og jeg tror vi får belage oss på å sikte litt oppover tabellen neste sesong med Ørn, sier han.
“ Kanskje kan vi tenke opprykk, fleipet han i går.
“ Men alvorlig talt, hadde vi hatt marginene med oss i år, hadde vi endt høyere på tabellen. Men vi satte ikke sjansene våre, og så glapp det tidvis defensivt, sa han. Allerede godt i gang med planleggingen av hvordan neste sesong skal gjøres bedre.

Fra Tønsbergs Blad

 Gashi blir i Horten

 

Fotballklubben Ørn-Horten og Molde har kommet til enighet om Ardian Gashi som blir i Horten også neste sesong.
 
- Dette vil bety mye for Ørn-Horten i 1. divisjon neste år, sier trener Kjetil Kristoffersen.
Daglig leder for klubben, Edgar Larsen, sier de aldri ville klart dette uten en villig investor i ryggen.

Ardian Gashi har vært Ørns beste spiller denne sesongen og kom på 4. plass på VGs spillerbørs for alle spillerne i 1. divisjon.

Fra NRK Vestfold

(OPPDATERT 11/12/2002 5:22:50 PM)

Tor Ottar Bjerksæter.
   

KIL/HEMNE Fotball  -  Ånesøyan  -  7200 KYRKSÆTERØRA  -    post@kilhemne.no   -  Tlf.: 72 45 22 92

 sitemap
Admin