Trenerspørsmålet avklart
Etter mye arbeid er endelig trenerkabalen for MSA og KSA lagt. Det har lenge vært kjent at man har sett utenfor kommunegrensen for å rekruttere ny trener til a-laget, og det hele ble endelig avgjort i dag , da ett trenerteam ble klart.

Det er tidligere klart at Geir Morten Oddebug tar ett nytt år som dametrener. Han gjorde en kjempeinnsats i år, og sjelden har det vel vært bedre treningsoppmøte hos damelaget.

Den nye trenerduoen vil bestå av Terje Sletvold og Kurt Hundsnes. Det arbeides med å få et sterkt oppmannsteam rundt laget. KIL/Hemne Fotball mener at klubben har fått et svært godt trenerteam for neste sesong.

Terje Sletvold er 41 år og kommer fra Orkanger. Han trente i fjor a-laget til Orkla F.K, mens han i år har vært en av fire i Orklas prosjekt med trener- og spillerutvikling. Han er en av de mest ettertraktede trenerne i distriktet, og hadde også tilbud om å trene andre lag. KIL/Hemnes gode utvikling av egne talenter over en årrekke skal være en av grunnene til at han har takket ja til jobben.           

Kurt Hundsnes er som tidligere keeper for KIL/Hemne, kjent for de fleste i klubben. Han var også i et trenerteam for KIL/Hemnes a-lag sesongen 98. De to kjenner hverandre godt fra før i jobbsammenheng.

KIL/Hemne vil i år også stille med ett 5 divisjonslag for herrer. Jon Ole Spjøtvold og Hans Morten Sødahl vil fungere som støtteapparat for dette laget.

(OPPDATERT 12/23/2002 5:38:05 PM)

Tor Ottar Bjerksæter
   

KIL/HEMNE Fotball  -  Ånesøyan  -  7200 KYRKSÆTERØRA  -    post@kilhemne.no   -  Tlf.: 72 45 22 92

 sitemap
Admin