DAVID MONKAN ANSATT SOM DAGLIG LEDER I KIL/HEMNE Fotball
Styret i KIL/HEMNE Fotball har ansatt David Monkan som daglig leder i klubben. Han kommer fra Randaberg der han har vært profesjonell fotballspiller. I tillegg har han vært deltidsansatt i Telenor. David tiltrer sin nye stilling i vår klubb først på nyåret.
Skrevet av Ola Sødahl
David Monkan jubler etter scoring for Randaberg

David Monkan er født og oppvokst på Bessaker i Roan kommune på Fosenhalvøya. Han begynte sin fotballkarriere i Bjørgan der han scoret mål i bøtter og spann. David har også spilt for Strindheim i 1. divisjon og Ranheim i 2. og 3. divisjon.

Han drev egen næringsvirksomhet i Bessaker (Robu-Kroa) da Randaberg kom på banen og tilbød han en profftilværelse. Der har han nå vært i 1,5 år og har gjort det veldig bra.

David opplyser at han ser på jobben som spennende og utfordrende, klubben framstår som interessant med mange gode lag og spillere samt et meget godt miljø. David vil arbeide med utvikling av organisasjonen og innenfor markedssiden. Han har savnet trøndelag, familie og venner og ikke minst sin kjæreste/samboer fra Hemne og tidspunktet for å flyttet nordover var nå perfekt for han.

Vi i KIL/HEMNE Fotball ønsker David hjertelig velkommen til vår klubb. 

(OPPDATERT 11/27/2007 12:00:00 AM)

Ola Sødahl
   

KIL/HEMNE Fotball  -  Ånesøyan  -  7200 KYRKSÆTERØRA  -    post@kilhemne.no   -  Tlf.: 72 45 22 92

 sitemap
Admin