KIL/Hemne til Oslo
14-16 mars arrangeres Nike Premier Cup i Valhall fotballhall i Oslo. Kun de antatt beste lagene i Norge får delta. KIL/Hemne er som det eneste fra Trønderlag og ett av bare 12 lag i hele Norge som er plukket ut til å delta i denne cupen.

Her skal de møte lag som Molde, Tromsø, Åsane, Bodø/Glimt og Vålerenga. KIL/Hemnes 88 årgang gikk fra seier til seier i årets serie, kun ett tap på en sesong står det virkelig respekt av. I tillegg til å bli  kretsmestere både inne og ute, vant de Malvik Cup, Posten vårcup, Tjeldbergodden Cup og kom til kvartfinalen på Norway Cup. Der ble de utslått av KFUM Oslo på myntkast. Et lag som siden gikk til finalen, etter å ha slått det kjente brasilianske laget Pequeninos  i semifinalen.

Vinneren av Nike Premier Cup i Norge vil bli direkte kvalifisert til Nikes Europafinale, som vil bli arrangert i Basel i mai. De beste lagene her vil få delta i Nikes Verdensfinale i USA i juli. Reise og opphold til disse turneringene vil bli dekket av Nike.

Lagene som skal delta er:

Tromsø (Troms), Bodø/Glimt (Nordland), KIL/Hemne (Trøndelag), Molde (Nordmøre/Romsdal), Åsane (Hordaland), Skiold (Buskerud), Moelven (Indre Østland), Lørenskog (Akershus) og Vålerenga, Stabæk, KFUM og Asker (Oslo).

(OPPDATERT 12/18/2002 6:31:07 PM)

Tor Ottar Bjerksæter
   

KIL/HEMNE Fotball  -  Ånesøyan  -  7200 KYRKSÆTERØRA  -    post@kilhemne.no   -  Tlf.: 72 45 22 92

 sitemap
Admin