Offisiell åpning og toppoppgjør!
Lørdag 8. august er det offisiell åpning av Hemne Sparebank Arena i Ånesøyan og toppoppgjør i 3.div herrer med KIL/Hemne-Lillehammer.  Før kampen er det servering av bløtkake til alle!
(OPPDATERT 8/6/2015 2:57:40 PM)

Olav Magnus Stamnestrø

Alle ønskes velkommen til Ånesøyan i god tid til kampen lørdag. Kampstart er kl. 16.00, men i forkant av kampen (fra kl. 15.30) serverer Hemne Sparebank bløtkake til alle.

I sommer har Ånesøyan fått nytt flott kunstgrasdekke, det er oppgradert og ordnet litt ellers, og stadion endrer nå navn til Hemne Sparebank Arena. Dette markeres i forbindelse med høstens første hjemmekamp for vårt A-lag herrer, som samtidig er toppoppgjør i 3.div. avd. 09, mellom hjemmelaget KIL/Hemne og hardtsatsende Lillehammer. Før den 15. serierunden tar til topper KIL/Hemne med 26 poeng, tett fulgt av Lillehammer med 25 poeng.

Få med deg slekt og venner og møt opp til offisiell åpning og toppoppgjør!  Vårt A-lag trenger all den hjelp og støtte vi kan få.

VELKOMMEN !

Minner også om at vårt A-lag damer, som også topper 3.div., spiller høstens første hjemmekamp på Hemne Sparebank Arena, søndag 9. august kl. 15.00.  MØT OPP!

   

KIL/HEMNE Fotball  -  Ånesøyan  -  7200 KYRKSÆTERØRA  -    post@kilhemne.no   -  Tlf.: 72 45 22 92

 sitemap
Admin