Ængla og ramp har vind i seilene

Vårt damelag seiler i medvind for tiden. Sokna som vanligvis har vært en tøff nøtt, ble rett og slett for lette på egen bane i går kveld, og våre damer vant med utklassingssifrene 9-1.

(OPPDATERT 8/29/2015 12:02:43 PM)

Per Erik Bjerksæter

Bildene:
Øverst: Emilie, flyttet inn fra back til stopper og løser oppgaven perfekt
Midten: Maren, «outstanding»
Line: Spiller andre omgang, og viser god gammel klasse, etter ett års fravær

Når opprykk nå nærmest er sikret (vi tør påstå at det må snø oppover om det ikke skal skje), så er utfordringen å holde motivasjonen oppe i samfulle 90 minutter i kampene. Mot Sokna var ikke dette noe problem, for etter å ha vært overlegne i første omgang, var det ren overkjørsel i andre omgang.

Kampen mot Sokna ble spilt på en overraskende god gressbane (tross mye regn det siste døgnet). Sokna hang brukbart med de førte ti minuttene, men ingen av lagene kom til noen store sjanser. Nærmest var vi når et skudd fra Sara endrer retning i en Sokna-back og nesten utmanøvrer egen keeper. Etter hvert tok vi mer og mer over, og 1-0 kom etter 18 minutter. Kristin får ballen sentralt i banen, bruker litt tid før hun bestemmer seg for å skyte, men fra ca 20 meter knaller hun til og skuddet går inn lavt via stolpen. Vi øker til 2-0 etter 30.minutter når vi jager Sokna-spillerne som har ball, tvinger dem til å spille bakover, og det er til slutt Solfrid som snapper et tilbakespill, runder keeper og scorer sikkert. Etter 40 minutter så får vi 3-0 når Sara kommer fri på venstresiden, skjærer innover og legger ut 45 grader til Anna som setter ballen kontrollert helt inne ved stanga, kanonangrep. Siste kvarteret av første omgang så stråler vi av selvtillit, Sokna-spillerne blir løpende mellom, vi er veldig trygge med ballen i laget og har den nesten hele tiden.

I andre omgang fortsetter vi i samme spor. Sokna går litt i oppløsning etter hvert, noe som naturligvis gjør det lettere for oss. Vi øker til 4-0 når vi spiller oss fri på tvers av Soknas sekstenmeter, ballen havner til slutt ute til MarenO på høyresiden som dundrer ballen inn lavt og hardt ved motsatt stolpe. 5-0 kommer etter at Sar blir spilt gjennom og scorer alene med keeper. Solfrid setter sin andre for dagen og 6-0, når hun mottar et langt frispark fra Emilie i bakrom og scorer enkelt. Sara ville ikke være dårligere når hun sammen med Solfrid kombinerer seg gjennom og til slutt scorer fra kort hold, 7-0. Kun minuttet seinere er Hilde høyest på en corner, og den gode headingen sitter kontant i nettet til 8-0. Tre minutter før slutt avslutter MarenS scoringsfesten når hun blir vakkert spilt fri av Line til 9-0. Sokna ødelegger festen bitte litt, når de litt for enkelt får redusere til 9-1 på overtid, men herregud da!

Vi gjennomfører nok en strålende kamp. Vi viser at vi spillemessig har hevet oss flere hakk gjennom sesongen, og at vi sannsynligvis fortjener å spille i en høyere divisjon. Nok en gang bidrar samtlige spillere, og byttene vi gjør i pausen og i andre omgang ser ikke ut til å svekke laget i det hele tatt. Nå skal vi jobbe hardt for å holde flyten, og målet er selvfølgelig å gå ubeseiret gjennom sesongen. I tillegg skal vi gjøre det vi kan for at vårt J19-lag skal plukke hjem kretsmesterskapet. I første omgang blir derfor onsdagens hjemmekamp mot Gimse (J19), en viktig oppgave.

Dagens plusser:
+ Årsbeste igjen?
++ Ni scoringer mot en av de beste motstanderne
+++ Yteevnen og «gutsen» vi viser selv når vi ikke er «nødt»

Dagens minuser:
-Kun at A-laget tapte mot Orkla

Kampfakta:
Damer 3.divisjon Hovsmoen Gras, 28.8.2015 kl.1900
Sokna - KIL/Hemne 1-9 (0-3)

Mål:
0-1 18.min Kristin
0-2 30.min Solfrid
0-3 40.min Anna
0-4 51.min Maren O
0-5 67.min Sara
0-6 70.min Solfrid
0-7 71.min Sara
0-8 79.min Hilde
0-9 87.min Maren S
1-9 91.min Sokna

Kort: K/H ett gult

Målsjanser: 2-18
Cornere: 1-9

Vårt lag:
Cecilie Lervik -  Ann Silje Sættem, Emilie Ringseth, Hilde Rosøy, Ane Skjølberg - Anna Snekvik, Maren V Snekvik, Amalie Hoftun Bjerksæter, Kristin Polden - Sara Hoftun Bjerksæter, Solfrid V Hofset

Innbyttere:
Line Ræder, Maren Ormset, Signe Skårild

   

KIL/HEMNE Fotball  -  Ånesøyan  -  7200 KYRKSÆTERØRA  -    post@kilhemne.no   -  Tlf.: 72 45 22 92

 sitemap
Admin