Uavgjort 0-0 for 4.div-laget
Vårt MSB 4.div.lag spilte igår mandag 7/9, uavgjort 0-0 borte mot Meldal på en god Løkken stadion grasbane.
(OPPDATERT 9/8/2015 4:52:03 PM)

Olav Magnus Stamnestrø

BILDENE :   Hovedbilde: Morten Røttis fikk låne årgangsskoene til Inge Berg, noe som førte til uvant mye bom og sleiv.  Bildene til høyre:  Erlend S. Fagerhaug (øverst) og Morten Klungervik (nederst), som vanlig blant våre beste spillere.

Borte mot Meldal er i utgangspunktet en vanskelig kamp. Meldal innehar 2.plassen på tabellen og er av de bedre lagene i 4.div. I tillegg gikk kampen på Løkken stadion, en stor grasbane, som kanskje vertene er litt bedre vant med enn oss.

Vi spiller en bra 1.omgang, vi er godt organiserte og ligger balansert og fint. I midtperioden av omgangen er vi presise og spiller vi ballen, og Meldal blir løpende imellom. Men ingen av lagene skaper de helt store målsjansene. Meldal er farligst på noen av sine cornere, mens vi er på gode langskuddhold flere ganger uten å treffe alt for godt. Pauseresultatet 0-0 er derfor meget rettferdig.

2.omgangs første kvarter er ganske lik 1.omgang. Utover i omgangen er Meldal farligst og skaper de fleste og farligste målsjansene. Vi blir mer upresise med ball og mister ballen litt unødig mye på tur framover, noe som gir Meldal gode overgangsmuligheter. Men vi forsvarer oss iherdig og godt, og unngår å slippe inn mål. Poengdeling borte mot Meldal skal vi være bra fornøyd med, og guttene skal ha honnør for disiplinert og godt gjennomført kamp.

KAMPFAKTA MSB 4.div. avd. 02, herrer :

Løkken std. gras, mandag 7/9-2015 kl. 18.30

Meldal - KIL/Hemne   0 - 0

Målsjanser :     6   -   2

Cornere :     6   -   4

Gule kort :   Lars K. Wingan K/H  +  ett til Meldal.

LAGET :   Asbjørn Ø. Solheim - Laurits Andersen (Morten Røttereng fra 62.min)  - Morten Klungervik - Petter Ø. Lernes - Johan Rennemo - Petter Sødahl - Erlend S. Fagerhaug - Lars K. Wingan - Torgrim E. Oddan (Ole F. Spjøtvold fra 46.min) - Pål F. Simonsen - Knut Bugten (Tor Bugten fra 46.min).

Neste MSB 4.div.kamp hjemme mot Frøya, søndag 13/9-2015 kl. 15.00.

   

KIL/HEMNE Fotball  -  Ånesøyan  -  7200 KYRKSÆTERØRA  -    post@kilhemne.no   -  Tlf.: 72 45 22 92

 sitemap
Admin