MSB 4.div.laget slo Hitra 2-0
Vårt 4.div.lag herrer vant mandag 21/9 med 2-0 (1-0) borte mot Hitra. Knut Bugten og Lars E. Reiten scoret målene.
(OPPDATERT 9/22/2015 5:31:37 PM)

Olav Magnus Stamnestrø

BILDENE :   Hovedbilde:  Stor jubel blant spillerne i garderoben etter kampen.  Bildene til høyre:  Glade målscorere fra kampen mot Hitra; Knut Bugten og Lars E. Reiten.

Vi hadde en del problemer med å bemanne vårt 4.div.lag før Hitra-kampen. Skader, sykdom, jobb m.m. gjorde sitt til at flere spillere stilte på kort varsel og gjorde en god jobb for laget og klubben! Ekstra pluss til Martin L. Karlstrøm og Roar Rosøy, som virkelig tar ansvar, og både skjønner og viser hvordan laget og klubben settes foran! Martin var med A-laget til Raufoss som innbytter søndag og kom til Trondheim seint på natt, organiserte bygjengen og transport, og tok Hitraturen ettermiddagen og kvelden mandag. Roar Rosøy var syk i helga og ikke helt i slag mandag, men friskmeldte seg selv på ettermiddagen og stilte til kamp da vi hadde litt problemer med mannskap. Når de i tillegg spiller en meget god kamp, fortjenes noen godord! Klapp på skuldra til slike forbilder!

Men for all del, vi stilte et godt lag mot Hitra, en fin blanding av mer rutinerte og unge lovende spillere. Vi fryktet en tøff kamp da hjemmelaget Hitra kjemper i toppen av tabellen og om de to opprykksplassene i 4.div. Men våre gutter tok tak i kampen fra start av og hadde ballen mye i første halvdel av 1.omgang. Hitra kom mer med utover i omgangen og hadde de to største målsjansene i 1.omgang. Likevel var det KIL/Hemne som gikk til pause med ledelsen 1-0, med scoring på overtid. Ole Fredrik Spjøtvold vant en hodeduell på midten og stusset ballen gjennom. Knut Bugten kom på en gjennomløpning, vant ballen, rundet keeper og satte ballen sikkert i mål.

Hitra er mer aggressive og kampvillige i 2.omgang, men vi langt på vei avgjør kampen da vi øker til 2-0 vel 10 minutter ut i 2.omgang. Lars E. Reiten viser prov på hva som vil komme da han først kommer gjennom og skyter like utenfor langhjørnet. Like etter stusser Martin L. Karlstrøm ballen gjennom til angrepsvillige Reiten. Alene med keeper gjør Lars ingen feil og setter den kontrollert forbi keeper og i mål. Selv om Hitra prøver utover omgangen, har vi meget god kontroll med en disiplinert og hardtarbeidende gjeng. Må spesielt fremheve våre to midtstoppere Morten Klungervik og Anders Solem, som både spiller en strålende kamp og samtidig sprer trygghet til de andre spillerne.

En meget godt gjennomført bortekamp av våre gutter. Revansje fra vårens 1-5-tap hjemme mot Hitra, og 3 poeng mot et godt 4.div.lag ble det.

KAMPFAKTA 4.div. avd. 02, herrer :

Hitra Idrettspark kgb, mandag 21/9-2015 kl. 19.30

Hitra - KIL/Hemne2   0 - 2   (0-1)

  #   45.min   0-1   Knut Bugten  (Ole F. Spjøtvold)

  #   57.min   0-2   Lars E. Reiten  (Martin L. Karlstrøm)

Målsjanser :     6   -   5

Cornere :     3   -   6

LAGET :   Asbjørn Ø. Solheim - Torgrim Oddan - Morten Klungervik - Anders Solem - Mats L. Karlstrøm - Knut Bugten (Kristoffer V. Bratset fra 46.min) - Martin L. Karlstrøm - Roar Rosøy - Petter Sødahl - Robin Stiauren - Ole Fredrik Spjøtvold (Lars E. Reiten fra 46.min).   (Knut Bugten og Ole F. Spjøtvold kom inn igjen i sluttminuttene).

Neste MSB 4.div.kamp borte mot Røros, søndag 27/9 kl. 15.00.

   

KIL/HEMNE Fotball  -  Ånesøyan  -  7200 KYRKSÆTERØRA  -    post@kilhemne.no   -  Tlf.: 72 45 22 92

 sitemap
Admin