J19 sikret kretsmesterskapet

J19 spilte i kveld bortekamp mot Flatås. I utgangspunktet skulle dette være en overkommelig motstander, lagene lå nemlig i hver sin ende av tabellen, med oss i toppen.

(OPPDATERT 10/14/2015 10:18:11 PM)

Per Erik Bjerksæter

Men åpningen bar ikke preg av det var stor forskjell på de to lagene. Tvert imot er det Flatås som etter hvert skaffer seg et overtak i matchen, og vi er i grunnen heldige som ikke ligger under etter de første tjue minuttene. Eter hvert jevner det seg ut, men vi skaper lite fremover før Anna bestemmer seg for å skyte fra 16 meter. Ballen går i fin bue over keeperen, og vi har tatt ledelsen litt mot spillets gang. Etter dette har vi mer kontroll, og holder ledelsen inn til pause.

I andre omgang er vi mer «på» fra start av og tar nå initiativet i kampen. I det 54. minutt er det Ina som har stilt inn kanonen, og skuddet fra 25 meter går rett i vinkelen, "perle". Vi har nå fullstendig kontroll selv om vi gjør mye rart innimellom og ikke skaper all verdens av sjanser. I det 87.minutt punkterer vi kampen helt når Sara løper gjennom Flatås sitt forsvar og setter 3-0.

Med denne seieren er vi allerede vinner av 0-divisjon og kretsmestere før siste serierunde neste uke. En meget stor bragd av jentene og veldig fortjent etter å ha gjort flere gode sesonger i J19’s øverste divisjon. Historisk sett er det også en sterk prestasjon å bli kretsmester i aldersbestemt fotball.  Sist KIL/Hemne klarte dette i en jenteklasse var i 2006 (J14) og 1998 (J16) ifølge uoffisielle kilder.

Vi gratulerer alle jentene, og gleder oss til å se dem i siste kamp for sesongen hjemme mot Verdal neste onsdag.

Kampfakta:
J19 0.divisjon Flatås kunstgress, 14.10.2015 kl.2000
Flatås - KIL/Hemne 0-4 (0-1)

Mål:
0-1 38.min Anna
0-2 54.min Ina
0-3 87.min Sara

Vårt lag:

Kristine Stallvik -  Tora Jenssen, Signe Skårild, Solfrid V Hofset, Marita Strand – Amalie Hoftun Bjerksæter, Ina Vårhus, Anna V Snekvik, Sara Hoftun Bjerksæter – Lovise Berg, Eirin Bakken

Innbyttere: Kari Breivik, Trine Duaas, Kristin Hansen og Guro Stamnestrø

Så er det selvfølgelig mange flere som har spilt på dette laget gjennom sesongen som også fortjener heder og ros for sin innsats.

   

KIL/HEMNE Fotball  -  Ånesøyan  -  7200 KYRKSÆTERØRA  -    post@kilhemne.no   -  Tlf.: 72 45 22 92

 sitemap
Admin