Heia Pål og Vegard!
Pål og Vegard med sterke sesonger, begge "uttatt" på Årets Lag i Tippeligaen, både av folket og i VG, og nå klare for å kjempe for Norge i PlayOff-kampene mot Ungarn. 
(OPPDATERT 11/11/2015 9:18:58 AM)

Olav Magnus Stamnestrø

Våre gutter, med oppvekst og fortid i KIL/Hemne, er nå klare for å kjempe for Norge i PlayOff-kampene mot Ungarn, for å nå EM-sluttspillet til sommeren. Kampene mot Ungarn spilles henholdsvis torsdag 12/11 (hjemme på Ullevåll), og søndag 15/11 (returoppgjør i Ungarn).

Begge to figurerer nå på de fleste "Årets Lag" i Tippeligaen for sesongen 2015, noe som er solide bevis på en sterk gjennomført tippeligasesong. De er selvskrevne i første-11eren på to av de mest prestisjetunge "uttakene", nemlig Årets Lag i VG og folkets Årets Lag (stemt frem av folket).

http://www.vg.no/sport/fotball/rosenborg/fire-rbk-spillere-paa-aarets-lag-helland-tippeligaens-beste-i-2015/a/23557842/

http://www.aftenposten.no/100Sport/fotball/eliteserien/Folket-har-talt-Her-er-arets-lag-i-eliteserien-635076_1.snd

De figurerer og nevnes videre i mange forskjellige sammenhenger og kåringer nå. Pål ble f.eks. også Årets Spiller på VG-børsen.

Begge deltar også for sine respektive lag i Europa League. Her har Vegard og Molde imponert mest med allerede avansement videre etter 4 kamper i gruppespillet. Så Vegard har virkelig spennende og attraktive kamper foran seg i Europa League utover vinteren, mens Pål og Rosenborg har cupfinalen på Ullevåll søndag 22/11 som et høydepunkt i nærmeste framtid.

KIL/Hemne er utrolig stolte av Pål og Vegard, og deres prestasjoner i sesongen 2015! Vi ønsker de videre alle lykkeønskninger i de to PlayOff-kampene mot Ungarn, og resten av sesongen forøvrig.

 

   

KIL/HEMNE Fotball  -  Ånesøyan  -  7200 KYRKSÆTERØRA  -    post@kilhemne.no   -  Tlf.: 72 45 22 92

 sitemap
Admin