Jernia Kalendercup - Flott kickoff for jentefotballen
Mer enn 60 jenter/damer deltok på årets Jernia Kalendercup. Og etter flere spennende kamper var det til slutt "Jernia Trouble" som gikk seirende ut av finalen mot "Rune Bakken".
(OPPDATERT 1/3/2016 1:38:56 PM)

Per Erik Bjerksæter

Det er sjette gangen denne cupen blir arrangert, og for jentefotballen i KIL/Hemne er dette blitt en veldig fin og viktig cup. Cupen markerer starten på en ny sesong, og er en fin arena for å mikse spillere fra flere årsklasser.Spillere fra både J15, J17 og KSA deltar i tillegg til to veteranlag som gjør at dettte blir en sosial og fin cup. I tillegg til de to veteranlagene så deles de øvrige spillerne inn i jevnbyrdige lag når det gjelder alder og ferdigheter.

Lagene trekkes høytidelig på forhånd, og sammen skal lagene være kreative og finne sine egne lagsnavn. Premie for mest kreative lagsnavn i år gikk til laget "Kreativt Lagsnavn"

Øvrige premievinnere:
Vinnere av Jernia Kalendercup 2016 ble "Jernia Trouble" som vant 2-1 over "Rune Bakken " i en spennende og jevn finale. På "Jernia Trouble" deltok: Sara Hoftun Bjerksæter, Ane Skjølberg, Sara Snekvik, Marte Skårild, Emilie Hukkelås og Svein Carlo Skjøstad (keeper). På "Rune Bakken" deltok Marielle Meyer, Ann Silje Sættem, Alvilde Ulfsnes, Hege Valstrand, Marte Valstrand og Cecilie Lervik.
Toppscorere (6 mål): Marielle Meyer og Hilde Rosøy
Fineste mål "Jerniaskuddet": Sara Hoftun Bjerksæter
Beste redning "Jerniahansken: Anna Heimsbakk
Beste Instagrambilde: Solveig Sugustd
Beste prestasjon "Olavs Premie": Frustrerte Fruer"

   

KIL/HEMNE Fotball  -  Ånesøyan  -  7200 KYRKSÆTERØRA  -    post@kilhemne.no   -  Tlf.: 72 45 22 92

 sitemap
Admin