Tap 0-4 borte mot Røros
Søndag 24/4 tapte vårt MSB 4.div.lag 0-4 (0-1), borte mot Røros. Røros var ett hakk hvassere enn oss og vant fortjent, om enn noe stort.
(OPPDATERT 4/26/2016 4:44:25 PM)

Olav Magnus Stamnestrø

Bildene til høyre :   Øverst:  Seniordebtant Sander Vollan Langø.  Nederst: Kaptein Morten Klungervik spiller som vanlig en bra kamp.

Vi reiser til Røros og årets lengste bortekamp for 4.div.laget søndag. Noen av spillerne var også med på lørdagens tur til Rørvik og hadde med det en maratonhelg i bussreising med 140 mil tilsammen.

1.omgang forløper med et lite overtak til hjemmelaget Røros, men vi er godt med og har stort sett bra kontroll. Det er en sjansefattig omgang hvor vi teller 2 gode målsjanser til Røros og bare en halvsjanse til oss, foruten scoringen. Den kommer til vertene ca midtveis i omgangen. Vi misser på en egen tversoverpasning på 30-35 meter, en Røros-spiller snapper ballen og runder en av våre forsvarere før han fra 3-4 meter, skrått, på forunderlig vis klarer å lure ballen vi begge føttene til vår keeper Asbjørn Ø. Solheim og i mål. I og for seg en fortjent Røros-ledelse til pause, og vi er godt med i kampen, men blir litt for beskjedne framover på banen.

Vi får en tung start på 2.omgang da Røros øker sin ledelse til 2-0 på et godt utført direkte frispark, i nærmeste hjørne fra skrått hold. Vi kommer mer med utover omgangen og har vår beste periode fra ca 60 min og fram til Røros går opp i 3-0. I denne perioden klarer vi å være mer aggressive, stresser hjemmelaget mer og klarer å flytte spillet høyere opp i banen. Vi skaper også både noen halvsjanser, og et par gode muligheter. Men i stedet for at vi klarer å bringe spenning inn i kampen ved å redusere, er det hjemmelaget som punkterer kampen med to kjappe scoringer. Det første på et innlegg fra venstre, hvor en av deres spisser er hårfint foran en K/H-forsvarer og scorer. Det andre på et kanonskudd i krysset fra 25 meter. Kanskje var det allerede årets scoring vi var vitne til på Øra stadion, og den kom ved kampens store spiller og Røros-kaptein Rugelbakk.

Røros vinner fortjent, dog enn noe stort, men viser at de totalt sett er et bedre lag enn oss denne dagen.

KAMPFAKTA 4.div. avd. 2, herrer :

Røros - KIL/Hemne2   4 - 0   (1-0)

Øra stadion 6, kgb, søndag 24/4-2016 kl. 15:00.

  #   22.min   1-0   RØROS

  #   49.min   2-0   RØROS

  #   83.min   3-0   RØROS

  #   84.min   4-0   RØROS

Målsjanser :     9   -   2

Cornere :     4   -   5

Gule kort :   Laurits Andersen K/H,  + 1 til Røros

LAGET :   Asbjørn ØSolheim - BjørnarSolberg, MortenKlungervik, LauritsAndersen, Johan Rennemo (EirikFillingsnes fra 46.min) - MartinLKarlstrøm (JohanRennemo fra 71.min), ErlendSFagerhaug, LarsKWingan - SanderVLangø (OleFSpjøtvold fra 78.min), OleFSpjøtvold (DanielKEstrin fra 46.min), AndersSVolden.

Neste MSB 4.div-kamp hjemme mot Kvik, fredag 29/4 kl. 19:30.

Neste MSA 3.div-kamp hjemme mot Ranheim2, mandag 2/5 kl. 19:00.

   

KIL/HEMNE Fotball  -  Ånesøyan  -  7200 KYRKSÆTERØRA  -    post@kilhemne.no   -  Tlf.: 72 45 22 92

 sitemap
Admin