Seier 2-0 over Trønder-Lyn
Vårt MSB 4.div-lag vant lørdag 7/5 med 2-0 hjemme mot Trønder-Lyn, etter scoringer av Petter Sødahl og Lars K. Wingan.
(OPPDATERT 5/7/2016 6:20:36 PM)

Olav Magnus Stamnestrø

BILDENE :   Hovedbilde :  Innmarsjen før kampen.  Hovedbilde i teksten :  Keeper og seniordebutant Amund Bjørkøyli, flankert av målscorerne Petter Sødahl og Lars K. Wingan.   Bildene til høyre :  Øverst : BB - Bjørnar Solberg,  Midten : Petter Sødahl,  Nederst :  Lars K. Wingan.

 

Vi har fått en litt trå start med vårt MSB 4.div-lag nå i vår, med kun 1 poeng på de tre første kampene. Derfor var det særs viktig å melde seg på idag, både for enkeltspillere og da spesielt som lag. Selv om vi nok var litt heldige og fikk med oss tre poeng idag, så skal guttene ha honnør for både innstilling, jobbing og prestasjon.

Vi var merkelig tamme fra start av, vi kom ikke tett nok oppi motspillerne og spesielt bakover var vi alt for snille og passive i dueller og foran vårt eget mål. Vi kan godt si at Trønder-Lyn rystet oss og vi var heldige med at det fortsatt sto 0-0 etter første kvarteret. Gjestene hadde 3-4 store sjanser de første 15 minuttene. Deretter tok midtstopperparet MortenK og Bjørnar tak og bestemte seg for å ta ansvar og trø til. Selv om Trønder-Lyn hadde noen sjanser også utover i kampen ble de langt sjeldnere og vi hadde klart bedre defensiv kontroll. Når vi klarte å være presise var det rom å spille i framover på banen, og i perioder utover i 1.omgangen fikk vi spillet til å gli, og vi skapte også et par store målsjanser. Omgangens eneste scoring kom etter vel halvtimen og det var en lekkerbisken, Roar Rosøy spilte fint fri Petter Sødahl i midten. Petter dro seg fint til side og fra 22 meter satt det gode skuddet i nettet, i keepers langhjørne.

Vi var forberedte på et stormløp fra gjestene i starten av 2.omgang, men det kom egentlig ikke. Det var en forholdsvis jevnspilt omgang, men hvor vi hadde stort sett god defensiv kontroll og hvor rommene framover i banen bare ble større og større. Vel kvarteret før slutt kommer 2-0, Lars K. Wingan klinker til fra 18 meter og ballen finner nettmaskene nede i keepers langhjørne. Honnør også til Sander V. Langø for godt overblikk og fin frispilling av Lars.

Vi fikk dermed en god og viktig tre-poenger, noe vi tar med oss videre inn mot neste lørdags vanskelige motstander Meldal. Trønder-Lyn åpnet som sagt klart best og hadde store sjanser i åpningen av kampen, og også et par senere, blant annet en riktig stor dobbeltsjanse i 2.omgang, men det var nok ikke dagen for uttelling for Kvåls-laget.

KAMPFAKTA MSB 4.div. avd 2 :

KIL/Hemne2 - Trønder-Lyn   2 - 0   (1-0)

Hemne Sparebank Arena, lørdag 7/5 kl. 15:00

  #   33.min   1-0   Petter Sødahl  (Roar Rosøy)

  #   70.min   2-0   Lars K. Wingan  (Sander V. Langø)

Målsjanser :     6   -   8

Cornere :     2   -   7

Gule kort :  2 til Trønder-Lyn.

LAGET :   AmundBjørkøyli - ErlendSFagerhaug, MortenKlungervik, BjørnarSolberg, EirikFillingsnes (ErlendHansen fra 46.min) - KnutBugten (OleFSpjøtvold fra 46.min), RoarRosøy (DanielKEstrin fra 85.min), PetterSødahl - AndersSVolden, MagnusHofset (SanderVLangø fra 46.min), LarsKWingan.

Neste MSB 4.div-kamp hjemme mot Meldal, lørdag 14/5 kl. 15:00.

   

KIL/HEMNE Fotball  -  Ånesøyan  -  7200 KYRKSÆTERØRA  -    post@kilhemne.no   -  Tlf.: 72 45 22 92

 sitemap
Admin