Målrikt og underholdende!
Vårt 4.div-lag herrer vant mandag 13/6 med 6-4 (3-1) hjemme mot Nardo2. Målscorere var Fredrik D. Sødahl, Espen S. Bjerknes, Anders S. Volden og Edvart Knutson Skar 3.
(OPPDATERT 6/14/2016 6:53:37 AM)

Olav Magnus Stamnestrø

BILDENE :   Hovedbilde: Glade gutter i garderoben etter kampen.  Bildene til høyre:  Øverst :  Edvart Knutson Skar; med 3 mål på 13 minutter, Anders S. Volden og Daniel K. Estrin, begge med meget god kamp.  Midten : Laurits Andersen; med solid kamp som midtstopper.  Nederst :  Asbjørn Ø. Solheim; god kamp med flere gode og avgjørende redninger.

Plassering nederst på 4.div-tabellen, mange innslupne mål og mange for dårlige kamper var statusen for vårt 4.div-lag før kampen mot Nardo2 hjemme på Hemne Sparebank Arena, mandag 13/6.

Guttene tok tak i kampen fra start av og viste aggressivitet og vilje til å vise at vi kunne gjennomføre en god kamp. Og med 1-0 allerede etter 8 min, fikk vi også den vitamininnsprøytingen vi trengte. Laurits Andersen spilte opp Fredrik D. Sødahl med en hard og flat pasning. Fredrik vendte opp, dro av en mann og skjøt hardt, keeper reddet, Fredrik fanget opp returen og scoret sikkert på sitt 2. forsøk. Vi roter det litt til for oss selv med ubesluttsomhet og med påfølgende selvmål etter kvarteret, dermed 1-1. Vi ligger kompakt, godt og samlet på egen halvdel i det defensive presset, og Nardo finner ikke ut av dette, og slår langt nesten hver eneste gang, ofte helt inn til Asbjørn keeper. Vel halvtimen ut i omgangen kommer to kjappe scoringer. Først 2-1 da dagens kaptein Erlend S. Fagerhaug har "tråkletid" langs dødlinja og slår ut til Espen S. Bjerknes, som fra 8 meter, finner en åpning og skyter hardt nede i korthjørnet. Deretter 3-1 da vår andre sideback Johan Rennemo er helt oppe ved dødlinja og slår inn, ballen havner ute hos Anders S. Volden som på vakkert vis setter ballen nesten oppe i krysset fra 12 meter. Vi har god kontroll resten av omgangen og går til pause med 3-1 etter en godt gjennomført 1.omgang.

Pausepraten er positiv og guttene viser engasjement og er motiverte for å fortsette. Nardo2 bringer spenning inn i 2.omgang da de tidlig reduserer til 2-3. Deretter blir det roligere utover, i alle fall i målprotokollen, før vi det siste kvarteret får 5 scoringer. Årvågsfjordens store sønn Edvart Knutson Skar slippes løs på banen knappe 20 min før slutt og den godeste Edvart sørger for hat-trick i løpet av 13 minutter (fra det 77.min til 90.min). Først viser han stor ro da han kommer inn fra høyre, drar av et par mann før han kaldt setter ballen i mål, etter pasning fra Magnus Hofset. Deretter er det to gode forarbeider og frispillinger av Anders S. Volden, som setter lettbeinte og kjappe Edvart i gode posisjoner og som scorer kontrollert og sikkert. Mellom disse to siste til Edvart reduserer Nardo2 til 3-5, og på overtid fastsetter de sluttresultatet til 4-6.

En målrik og underholdende 4.div-kamp, hvor vi vinner 6-4, lar seg høre. Vi trengte denne nå, og en ting er helt sikkert; det er artig å vinne fotballkamper!  Honnør til guttene for å følge kampplanen og gjennomføre en god kamp!

KAMPFAKTA 4. div avd 2, herrer :

KIL/Hemne2 - Nardo2   6 - 4   (3-1)

Hemne Sparebank Arena, mandag 13/6-2016 kl. 19:30.

  #     8.min   1-0   Fredrik D. Sødahl  (Laurits Andersen)

  #   15.min   1-1   NARDO2

  #   32.min   2-1   Espen S. Bjerknes  (Erlend S. Fagehaug)

  #   33.min   3-1   Anders S. Volden  (Johan Rennemo)

  #   52.min   3-2   NARDO2

  #   77.min   4-2   Edvart Knutson Skar  (Magnus Hofset)

  #   79.min   5-2   Edvart Knutson Skar  (Anders S. Volden)

  #   86.min   5-3   NARDO2

  #   90.min   6-3   Edvart Knutson Skar  (Anders S. Volden)

  #   92.min   6-4   NARDO2

Målsjanser :     13   -   7,

Cornere :     6   -   4,

Gule kort :  Ett til Nardo2.

LAGET :   AsbjørnØSolheim - ErlendSFagerhaug, BjørnarSolberg (JohanRennemo fra 86.min), LauritsAndersen, JohanRennemo (KnutBugten fra 65.min) - PetterSødahl (FredrikDSødahl fra 83.min), DanielKEstrin, LarsKWingan (EspenSBjerknes fra 81.min) - AndersSVolden, FredrikDSødahl (MagnusHofset fra 65.min), EspenSBjerknes (EdvartKSkar fra 71.min).

Neste MSB 4.div-kamp hjemme mot Gimse, søndag 19/6 kl. 15:00.

   

KIL/HEMNE Fotball  -  Ånesøyan  -  7200 KYRKSÆTERØRA  -    post@kilhemne.no   -  Tlf.: 72 45 22 92

 sitemap
Admin