Tre nye poeng mot Volda
Til tross for stort overtak gjennom hele kampen ble det "bare" 1-0 over Volda for damelaget.
(OPPDATERT 8/21/2016 10:32:52 PM)


I vår spilte vi vår kanskje beste kamp borte mot Volda og vant hele 6-0 på bortebane. Og selv med Maren Snekvik ute fra vårsesongen og Emilie Ringseth, Marielle Meyer og Lovise Berg utilgjengelige i denne kampen burde det være gode muligheter til tre poeng. Både Alvilde Ulfsnes og Line Hoel Fossmo fikk for øvrig sine debuter fra start i denne kampen.

Volda la seg veldig lavt fra start og ville for all del unngå å bli straffet på gjennomspill i bakrom. De la presset lavt noe som betydde at vi fikk veldig god tid til å bygge opp bakfra. Og selv om Volda aldri var noen trussel fremover så var det vanskelig for oss selv å skape de helt tore sjansene i første omgang. Nærmest scoring i første omgang er vi nå Sara kommer fri på venstresiden ved to anledninger. Men begge gangene går skuddet litt til side for mål.

I andre omgang klarte vi å få større tempo på ballen, og vi begynte umiddelbart å skape vanskeligheter for Voldas forsvar. Etter et minutt får Sara et gjennomspill fra Anna, og lobben fra Sara går via hendene til keeper og i tverrligger. I løpet av de to neste minuttene vinner vi to cornere, og på den andre av disse klarte vi endelig å sette ballen i mål bak Voldas gode keeper. Corneren blir først klarert av en Voldaforsvarer, Anna vinner ballen tilbake ved dødlinjen og legger den flott ut til Sara på ca 16 meter. Sara får et godt treff og det harde skuddet går inn borte ved keepers lengste stolpe. Etter scoringen så måtte Volda fremover, og dette ga flere muligheter også til oss. Men selv om vi hadde flere gode overganger i andre omgang så klarer vi ikke å skape de helt store sjansene, selv om vi har et par gode skuddforsøk fra 15-20 meter. Volda på sin side truet oss mer mot slutten av kampen, men bortsett fra et skudd like utenfor var de aldri i nærheten av å få med seg ett poeng.   

Oppsummert så skal vi være fornøyd med tre poeng i en kamp som ble en tålmodighetsprøve og hvor det er lett å bli litt frustrerte. Poengene gjør at vi henger med i toppen og setter press på Tynset som ligger ett poeng foran oss. Allerede onsdag er det ny hjemmekamp mot Nidelv, og vi håper at folk igjen møter opp og støtter laget vårt.

Kampfakta: 

21.august kl.1300,  2.div kvinner Hemne Sparebank Arena
KIL/Hemne - Volda 1-0 (0-0)

 1-0 48.min Sara (Anna)

Sjanser: 9-2
Corner: 7-1

Lag:
Cecilie Lervik - Maren Ormset, Hilde Rosøy, Solfrid V Hofset, Kristin Polden (Ane Skjølberg 60.min) - Anna Volden Snekvik (Ann Silje Sættem 64.min),  Line H Fossmo, Ina Vårhus, Amalie Hoftun Bjerksæter -  Sara Hoftun Bjerksæter, Alvilde Ulfsnes (Maria Skar 46.min)  
   

KIL/HEMNE Fotball  -  Ånesøyan  -  7200 KYRKSÆTERØRA  -    post@kilhemne.no   -  Tlf.: 72 45 22 92

 sitemap
Admin