A-laget med årets første U
Vårt A-lag herrer i 3.div spilte søndag 4/9 uavgjort 2-2 borte mot Orkla. Hallvard K. Løseth og Håkon Aarvaag scoret målene.
(OPPDATERT 9/5/2016 7:27:28 AM)

Olav Magnus Stamnestrø

BILDENE :
Hovedbilde:  Våre målscorere Hallvard K. Løseth og Håkon Aarvaag i garderoben etter kampen.
Bildene til høyre:
Øverst:  Lagene under presentasjonen før kampen.
Midten:  Hallavrd K. Løseth, utlignet til 1-1 på heading.
Nederst:  Håkon Aarvaag, utlignet til 2-2 på heading.

Tøff bortekamp mot nabo og tabellnabo Orkla var utgangspunktet. Med seier 2-1 de to foregående årene visste vi at det var fullt mulig å ta med seg en tre-poenger hjem denne gangen også. Men Orkla som er spesielt kvasse offensivt og scorer mye mål, visste vi også ville bli en tøff nøtt å knekke.

Våre første 10-12 minutter er for svake, vi er ubesluttsomme og mister ballen altfor lett. Orkla derimot er aggressive og skaper 3 klare målsjanser + en scoring før 10 min er passert. Etterhvert kommer vi mer med og får utlignet til 1-1 etter knappe 20 min. Martin B Fjeldvær slår en innoverskrudd corner, som Orklas keeper bokser rett opp, og Hallvard K. Løseth vinner duellen (kanskje noe røfft) på bakre stolpe og header inn utligningen. Resten av omgangen er jevnspilt og spennende, kanskje har vi et lite overtak i spillet. Orkla går opp i føringen 2-1 på et godt skudd fra 18 meter. Dermed en litt tung baklengs like før pause og 1-2 i målprotokollen halvveis.

2. omgang er forholdsvis jevnspilt de første 20 minuttene. Vi utligner til 2-2 etter ca 18 min, da Håkon Aarvaag header kontant i mål fra kort hold etter innoverskrudd frispark fra Martin B. Fjeldvær. Etter dette gir vi Orkla initiativet og vi er bare sporadisk på visitt i Orklas 16-meter. Orkla styrer spillet og skaper både målsjanser og mange halvsjanser. Men vi står imot med Jørgen Enoksen i spissen og holder 2-2 til slutt.

Vi tar med oss ett viktig poeng etter meget god jobbing og god moral. Vi er nok litt heldig som får med oss ett poeng, iallefall sjansemessig, men samtidig sterkt av oss å komme tilbake og utligne to ganger.

KAMPFAKTA 3.div. avd. 10, herrer :

Orkla - KIL/Hemne   2 - 2   (2-1)

Orkdalsbanken stadion kgb, søndag 4/9 kl. 17.00

  #    8.min   1-0   ORKLA - Erik B. Helgetun
  #  18.min   1-1   Hallvard K. Løseth  (Martin B. Fjeldvær)
  #  42.min   2-1   ORKLA - Erlend Løkken
  #  63.min   2-2   Håkon Aarvaag  (Martin B. Fjeldvær)

Målsjanser :     11   -   5
Cornere :     5   -   5
Gule kort :  BrynjarVSnekvik og GardKillingberg, K/H  +  3 til Orkla.

LAGET :
JørgenEnoksen - GardKillingberg, JonasMeyerNilssen, AndersSolem, MortenOhren - BrynjarVSnekvik, MartinBFjeldvær (PålFSimonsen fra 75.min), LarsKWingan - MartinSolem (PetterSødahl fra 82.min), HallvardKLøseth, HåkonAarvaag (RuneKlungervik fra 90.min).
Ubenyttet :  AmundBjørkøyli, BjørnarSolberg, EspenSBjerknes.

Neste MSA 3.div-kamp hjemme mot Kolstad, lørdag 10/9 kl 16.00.

Neste MSB 4.div-kamp borte mot Trønder-Lyn, mandag 5/9 kl 19.30.

   

KIL/HEMNE Fotball  -  Ånesøyan  -  7200 KYRKSÆTERØRA  -    post@kilhemne.no   -  Tlf.: 72 45 22 92

 sitemap
Admin