Seier 5-0 for damelaget!
Damelaget vant fredag 30/4 5-0 borte mot Skaun/Orkla3 på Moan kunstgress. En kamp på det jevne, men vi skal være godt fornøyd med en så solid borteseier.
(OPPDATERT 5/1/2010 12:15:31 AM)

Olav Magnus Stamnestrø

Etter pangåpningen sist helg med seier 13-0 mot Glåmos, var vi litt spente på å prøve en ny motstander i kveldens andre seriekamp for KSA.

Bildene til høyre :
Øverst:  Dagens beste K/H-spiller:  Ann Silje Sættem.
I midten:  Tomålsscorer  Julie Strand.
Nederst:  Målfrid Lund; tilbake på scoringslista etter flere års opphold.

Allerede etter 4 min tok vi ledelsen 1-0, NinaS gikk ned til dødlinja og slo pasning tilbake som Julie bredsidet kontant i nota. Julie var også målscorer da vi økte til 2-0 etter vel kvarteret. Kveldens flotteste scoring kom vel halvtimen ut i omgangen, NinaS ble spilt fram på høyresiden, hun fosset ned til dødlinja, slo inn i feltet og der kom Trine på et langt løp og satte ballen kontant i mål. Dermed 3-0, som sto seg til pause.

I pausen ønsket vi å heve kvaliteten med ball et hakk eller to til 2.omg. Dette slo ikke til, selv om vi hadde full kontroll på kampen og nesten ikke slapp vertene til en målsjanse i 2.omg. Vi manglet noe lite i presisjon og vilje og uttellingen lot vente på seg. 4-0 kom ved Kjersti 8 min før slutt, nok en gang etter flott forarbeid av Nina S. Målfrid fastsatte sluttresultatet til 5-0 noen min før slutt da hun viste vilje og til slutt satte ballen opp i nettaket.

Ingen stor kamp fra oss totalt sett, men i perioder når vi klarer å holde presisjon og bevegelse på et bra nivå, så viser vi fint og sjanseskapende spill. Stor pluss til Ann Silje som spilte en flott kamp idag, og flere andre viser seg periodevis fra en god side. Alt i alt skal vi være godt fornøyde med en solid borteseier.

PS!  Dagens 17-årsjubilant (forøvrig store gratulasjoner til Kristin) fikk seg ei flott verandaleppe i presang fra en ublid ball, godt hjulpet av en Skaun-fot.

Kampfakta 3.div avd 02 kvinner :

Moan kunstgress, fredag 30/4-2010 kl 19.30

Skaun/Orkla3 - KIL/Hemne   0-5   (0-3)

  •   4.min   0-1   Julie Strand
  • 17.min   0-2   Julie Strand
  • 31.min   0-3   Trine Hauge
  • 82.min   0-4   Kjersti D. Sødahl
  • 86.min   0-5   Målfrid Lund

Laget fra start :
Cecilie Lervik  -  Emilie O. Ringseth, Hilde Rosøy, Gjertrud K. Løseth, Ann Silje Sættem  -  Hilde Dalum, Kjersti D. Sødahl, Trine Hauge  -  Nina Skipnes, Julie Strand, Kristin O. Polden.
Innbyttere :
59.min   Solvår Kvernstad  inn for  Trine Hauge.
59.min   May-Britt Hundsnes  inn for  Kristin O. Polden.
68.min   Målfrid Lund  inn for  Gjertrud K. Løseth.
72.min   Nina Hofset  inn for  Emilie O. Ringseth.

Neste KSA-kamp.  K/H - Tolga/Vingelen, lørdag 8/5 kl 15.00.

   

KIL/HEMNE Fotball  -  Ånesøyan  -  7200 KYRKSÆTERØRA  -    post@kilhemne.no   -  Tlf.: 72 45 22 92

 sitemap
Admin