Juniorlagene på tur til Hitra

I helga var to juniorlag på treningsleir på Hitra….av alle ting. Men når sant skal sies var det såpass bra at det godt kan anbefales til flere.

(OPPDATERT 1/23/2012 11:07:00 PM)

Atle Karlstrøm
Bildet er tatt på Hitra. Foran f.v: Johan Rennemo, Robert Sødahl, Håvard Bakken, Kristian Haugen, Martin Karlstrøm, Kim Schei, Joakim Bjerknes, Ulrik Ven Sandvik, Joachim Fillingsnes, Torgrim Oddan, Atle Karlstrøm (trener).
Bak f.v: Rune Bakken (trener), Øyvind Schei (ass.trener), Mads Island, Jonas M. Nilsen, Rune Rustli, Ken Andre Graadal, Bjørn Schei, Jon Øyvind Polden, Ingebrigt Mjønesaune, Brynjar Snekvik, Håkon Aarvaag, Petter Hegvik, Fredrik Sødahl.
Lars Wingan og Esten Øyen var i treningstudio. Ellers måtte Erlend Hansen være hjemme pga jobb.

Det var 3 trenere og 23 spillere som reiste fra Kyrksæterøra fredag ettermiddag. Hitra frister med fin kunstgressbane på Fillan, noe som vi på Kyrksæterøra ikke har før det lir litt utpå.  
Vi bodde på Fillan skole til søndag ettermiddag, og fikk disponere klasserom og kantine. Der hadde vi det supert, med nærhet til alle fasiliteter på Fillan.
Det ble selvfølgelig mye fotball, med spillermøte, treninger og treningskamper mot Hitra. Men viktig er også tid til sosiale aktiviteter som bading i bassenget, quiz, pizza og drive litt dank.  

Hitra la alt til rette for oss. I tillegg til leie av en flott kunstgressbane, fikk vi fri tilgang til alt av fotballutstyr, klubbhus, garderober, treningsrom, og de hadde til og med ordnet med en person som filmet kampene.

Vi var litt spente på kampene, hvor vi skulle øve inn ny formasjon med begge juniorlagene. Lørdag spilte KIL/Hemne junior1 mot Hitra A-lag. Vi låg under 2-0, men vant kampen 6-2. Etter en nervøs og sped første 30 min, ble det etter noen justeringer veldig bra til slutt.
Søndag spilte KIL/Hemne junior2 mot Hitra junior. Der ble det også en overbevisende seier 7-0.

Vi gler oss til fortsettelsen!!

 

   

KIL/HEMNE Fotball  -  Ånesøyan  -  7200 KYRKSÆTERØRA  -    post@kilhemne.no   -  Tlf.: 72 45 22 92

 sitemap
Admin