Seier 4-0 mot Orkla i generalprøven
A-laget slo i dag Orkla 4-0 i siste treningskampen før alvoret starter mandag 9. april mot Dahle fra Kristiansund, 1. kval. runde i NM hjemme i Ånesøyan.
(OPPDATERT 3/31/2012 5:17:58 PM)

Henry Sødahl
Kampen åpnet jevnt de første minuttene, men etterhvert tok vi kommandoen og hadde flere flotte angrep.

Etter 18 min. tok vi også ledelsen 1-0. Skuddet fra Leif ble reddet av keeper, men Martin var våken på returen og satte ballen i mål. Vi økte ledelsen til 2-0 etter 25 min. En  god innoverskrudd corner fra Morten O. ble stusset videre av en Orklaspiller og i mål.

Vi fortsatte å ha god kontroll på kampen og ledet fortjent 2-0 til pause. Etter spill og sjanser burde ledelsen vært større til pause.

Vi fortsatte også dominansen i andre omgang og etter 68 min. gikk vi opp til 3-0. Martin slo et flott innlegg til Rune som satte ballen kontrollert i mål.  3 min. senere gikk vi opp i 4-0, en corner fra Morten O. møtte Anders på bakre og satte ballen i mål.

En bra gjennomført kamp av oss mot en bra motstander. Defensivt hadde vi god kontroll gjennom hele kampen. Vi spilte i perioder god og sjanseskapende fotball, men litt for ofte blir løpene og pasningene når vi har muligheter for overganger litt for upresise.

Laget:

Jørgen Enoksen

Henrik L. Tessem (Bjørnar Solberg 46 min)
Morten Klungervik
Anders Solem
Petter Lernes

Jonas M. Nilssen
Leif Zahl

Martin Solem (Morten Lernes 75 min)
Brynjar V. Snekvik
Morten Ohren (Bjørn Schei 75 mi)

Rune Klungervik

   

KIL/HEMNE Fotball  -  Ånesøyan  -  7200 KYRKSÆTERØRA  -    post@kilhemne.no   -  Tlf.: 72 45 22 92

 sitemap
Admin