Påmelding Knøtte- og miniputtspillere
Det nærmer seg fotballsesong også for våre yngste spillere. I den forbindelse trenger vi å registrere alle nye spillere sesongen 2012. De som har deltatt tidligere sesonger, eller allerede meldt seg på via klubbkontoret kan se bort fra dette.
(OPPDATERT 4/16/2012 6:13:49 PM)


Ny sesong er under planlegging og KIL/Hemne trenger en oversikt over hvilke spillere som ønsker å delta i klassene miniputt (9-10år) og knøtt (6-8 år) i sesongen 2012. Antall påmeldte spillere avgjør også hvor mange trenere og lagledere vi har behov for. Det er derfor fint om vi får vite om noen kan tenke seg slike oppgaver, eller kan bistå klubben med andre oppgaver. Dette er også viktig for å kunne planlegge og gi et bra tilbud til alle.

Ved å sende inn påmeldingsinformasjon via internett sparer du klubbenfor mye arbeid. Du kan også ta kontakt med klubben på telefon 7245 2292 for å melde på, eller få svar på andre spørsmål. Grunnen til at man må oppgi så mye informasjon om seg selv er at dette brukes til registrering i lisensregisteret. I tillegg er det til stor hjelp for KIL/Hemne når de skal sende ut informasjon eller nå spillere og foresatte i ulike sammenhenger.

 

 PÅMELDING

   

KIL/HEMNE Fotball  -  Ånesøyan  -  7200 KYRKSÆTERØRA  -    post@kilhemne.no   -  Tlf.: 72 45 22 92

 sitemap
Admin