Tap i første seriekamp for jenter 16
Det ble tap i første seriekamp for Jenter 16. Men spillemessig var vi fullt på høyde og vel så det med motstander Gimse.
(OPPDATERT 4/17/2012 9:47:02 PM)

Per Erik Bjerksæter
Resultatet hadde ikke førsteprioritet i kampen mot Gimse, vi skulle heller fokusere på prestasjoner. Derfor har vi all grunn til å være fornøyd med første seriekamp, tross et knepent 3-2 tap.

Det ble en meget sjanserik og spennende kamp mot Gimse. Vi har møtt de en rekke ganger tidligere, og vi så mye i denne kampen som vi også har sett  i tidligere kamper. Spillet bølget fra side til side, med sjanser til begge lag.

Allerede etter 7-8 minutter hadde begge lagene hatt 2 kjempesjanser hver. Etter 16 minutter tar vi ledelsen. Lovise følger ett overlegg fra høyre fra Solfrid. Hun treffer keeper første gang, men på returen setter hun sikkert inn 1-0. Gimse utligner etter klabb og babb etter et frispark etter ca 25 minutter.  Rett etterpå er Amalie frempå og dundrer ballen i tverrliggeren. men bare tre minutter seinere tar Gimse ledelsen, etter at vi nok en gang ikke får avklart foran Guro i mål. 5 minutter før pause øker de til 3-1 på et skudd fra høyresiden.

Fra start av i andre omgang presser vi Gimse bakover. Spesielt det første kvarteret har bortelaget mer enn nok med å forsvare seg. Men tross noen kjempesjanser klarer vi ikke å få ballen i mål. Ut over omgangen kommer Gimse litt bedre med, men det er likevel vi som styrer det meste. På slutten legger vi om til 4-3-3, og det fører med en gang til at vi setter enda mer trykk på bortelaget. Etter ca 10 minutter kommer Sara løs på høyresiden, får lagt flatt inn i feltet og der kommer Lovise og bredsider ballen i mål. Vi opprettholder trykket også på slutten, men klarer ikke å få inn det avgjørende målet.

Totalt sett en kamp med flere plusser enn minuser. Og vi tar med oss mye positivt til neste kamp.

Plusser:
-Tør å holde på ballen, også i forsvar.
-Kommer til mange store sjanser.
-Vi løper mye.
-Tålmodighet i forsvarsarbeidet (en mot en).

Kan bli bedre:
-Effektiviteten, sette sjansene.
-Vi blir for feige når ballen kommer i lufta. Her må vi spesielt bli      bedre til å rydde unna foran egen keeper.

Terningkast: 4+

   

KIL/HEMNE Fotball  -  Ånesøyan  -  7200 KYRKSÆTERØRA  -    post@kilhemne.no   -  Tlf.: 72 45 22 92

 sitemap
Admin