Surt tap mot Flå på Lundamo onsdag kveld
4. divisjonslaget tapte onsdag kveld 3-2 borte mot Flå etter at stillingen ved pause var 1-1
(OPPDATERT 4/27/2012 4:44:41 PM)

Henry Sødahl
4. divisjonslaget spilte sin andre seriekamp for året mot Flå på bortebane onsdag kveld.

Vi visste at Flå var et lag med fysisk sterke spillere og var derfor forberedt på en tøff kamp. Selv om første omgang  var forholdsvis jevnspilt, hadde vi god kontroll på kampen. Vi tok da også ledelsen, etter at Martin scoret fra kloss hold midt i første omgang. Vi hadde flere muligheter til å doble ledelsen, men istedet fikk Flå utlignet og dermed 1-1 til pause.

Vi hadde også godt tak på spillet i andre omgang og hadde ballen klart mest, men Flå var farlige på dødballer, hvor de stablet opp mange folk i feltet. De gikk opp til 2-1 etter ca.15 min og resten av omgangen presset vi på for å få scoring. 3 min før slutt utlignet vi til 2-2. Fredrik ble felt og Petter L. scoret sikkert. En meget fortjent utligning.

På overtid fikk Flå frispark på egen halvdel som ble slått inn i vårt felt. Etter mye klabb og babb, fikk en Flåspiller satt ballen i mål fra nært hold og dermed 3-2 til dem.

Ut i fra spill og sjanser føler vi at dette ikke var et rettferdig resultat, men slik er fotball noen ganger. Fortsetter vi å spille slik, vil poengene komme etterhvert. I forhold til forrige kamp, hadde vi stor framgang. Laget klarte å være mye mer kompakt, avstandene mellom lagdelene var mye kortere og vi skapte også langt flere målsjanser etter mye bra spill.

Laget:

Jørgen Enoksen

Morten Lernes
Bjørn Schei
Bjørnar Solberg
Lars Reiten

Petter Lernes
Jan Håvard Olsen

Mads  L. Karlstrøm (Joachim Fillingsnes 75 min)
Fredrik D. Sødahl (Petter Heggvik 85 min)
Lars K. Wingan

Martin Solem
   

KIL/HEMNE Fotball  -  Ånesøyan  -  7200 KYRKSÆTERØRA  -    post@kilhemne.no   -  Tlf.: 72 45 22 92

 sitemap
Admin