Nytt knepent tap for J16

For tredje kamp på rad ble det et knepent og ufortjent ettmålstap. Igjen er vi ganske klart bedre i en omgang, mens den andre er jevnspilt. Sjansestatistikken vinner vi klart.

(OPPDATERT 5/1/2012 8:29:29 PM)

Per Erik Bjerksæter

Uansett er vi i deler av spillet for dårlige, og det gjelder spesielt foran begge målene. Her er vi for lite beslutsomme.

Mot Verdal tok vi tak i kampen fra start av. Og i første omgang noterer vi kun en målsjanse for gjestene. Selv skapte vi  4-5 store målsjanser, deriblant to ganger helt alene med keeper, men begge gangene går deres keeper seirende ut av duellene.

I andre omgang gir vi fra oss litt av initiativet, og det blir en mye jevnere kamp. Vi slipper Verdal mer til i denne omgangen, spesielt får de ganske fritt spillerom foran vår sekstenmeter ved noen tilfeller. Etter ca 15 minutter klarer Verdal å score. Vi klarerer for dårlig ved egen sekstenmeter, og en Verdalsspiller snapper ballen og scorer. Vi gjør noen rokkeringer etter dette. Ett av dem er å sette Solfrid på høyre ving, og etter ca 28 minutter får vi betalt for dette når Amalie og Solfrid kombinerer fint, og Solfrid setter ballen iskaldt ned til siden for Verdalskeeperen. Nå tok vi mer over kampen igjen, og jaktet det avgjørende målet. Men i iveren etter å avgjøre kampen kontrer Verdal, og fra ca 16-meter får de upresset skyte i mål, dermed 1-2. Urettferdig føltes det der og da.

Oppsummert, så er vi nok en gang på høyde med motstanderen og vel så det. Det er viktig at vi tar med oss dette videre, og jobber videre med å bli bedre i de avgjørende situasjonene. Vi må nå få noen gode treninger, samt at de småsyke spillerne må bli friske, da skal vi snu trenden og begynne å plukke poeng.


Plusser:
- Skaper mer enn nok målsjanser
- Vi klarer å holde humøret oppe også når vi har marginene mot oss
- Slipper motstanderen til få målsjanser

Minuser:
- For lite besluttsomhet foran begge målene
-Gir motstanderne e litt for god tid i perioder

Terningkast: 3+

   

KIL/HEMNE Fotball  -  Ånesøyan  -  7200 KYRKSÆTERØRA  -    post@kilhemne.no   -  Tlf.: 72 45 22 92

 sitemap
Admin