Seier i serieåpningen!
Kil/hemne 3 sikret seg årets første 3poenger i sesongåpningen borte mot Orkanger fredag kveld!
(OPPDATERT 5/5/2012 4:22:39 PM)

Roar Rosøy
Kil/Hemne 3, som er nyoppstartet for året skulle sesongdebutere borte mot orkanger fredag 4/5. Alle var spente på hvordan nivået var siden det har blitt magert med treningskamper i vinter.

Kampen startet i ganske rolig tempo! orkanger trillet mye ball i forsvarsfireren uten noe som helst fremdrift. Etter en stund fikk vi satt presset mye høyere og fikk noen gunstige overganger. Etter 20 minutter vant vi ballen i midtbaneleddet og slo tidlig i bakrom til Knuti som muligens hadde tjuvstartet bitte litt. Han slår ballen videre til en umarkert Stig på bakre stolpe som hamrer ballen i nota bak en forfjamset orkanger keeper. 0-1 og en perfekt åpning på kampen.
30 minutter ut i omgangen blir ballen slått laaangt i bakrom på en lynrask vegard braseth. Han er først på ballen og tupper den forbi en utrustende snillfjording. Han klarer ikke å stoppe og smeller inn i vegard! soleklar straffe! Morten gjør seg klar. Han er iskald og triller ballen ned til høyre og enkelt 0-2!
Etter 40 minutter vinner vi ballen nok en gang på midten. ballen blir slått i bakrom på en meget hurtig Roar som tar med seg ballen inn i feltet, han drar av en mann og chipper over keeper og inn i det tomme målet. 0-3! Vi skaper noen halvsjanser på slutten av omgangen uten at det gir noen uttelling.

2.omgangen starter litt nølende av oss og orkanger kommer seg rundt på høyresiden og slår inn. der taper vi duellen og orkanger får stanget inn reduseringen. 1-3!
Orkanger har ballen mye også i starten av 2.omgang men skaper egentlig ingen ting verdt å nevne! 20 minutter ut i omgangen kommer vegard bu seg rundt på kanten og får slått inn! ballen havner hos Thomas som drar seg inn i feltet men kommer seg ikke løs. han slår ballen ut på 20 meter til Roar som bredsider ballen opp i krysset! 1-4! Kampen var da i realiteten avgjort!
Orkanger faller litt sammen og vi tar over spillet og har full kontroll.
etter 80 spillte minutter blir ballen spillt frem til Roar i mellomrom. Han tupper ballen gjennom til stig som igjen tupper ballen videre via keeper og i mål.1-5! Resten av kampen blir en ren parademarsj og vi sikrer oss våre første tre poeng denne sesongen.
Det ble en perfekt start på sesongen for oss og vi gleder oss til fortsettelsen!

Neste kamp blir hjemme mot Gimse lørdag 12.mai kl.18.00! Møt opp og støtt laget mot opprykk i 6.divisjon.(?)

Laget:

Vidar Engvik

Ken Tommy Lium, Totto Bjerksæter, Isak Sæther, Jon Erik Lyngstad.

Geir Inge Oddan, Roar Rosøy, Knuti Singstad, Morten Blakstad, Vegard Braseth.

Stig Løfald.


Innbyttere: Hans Stølen, Stein Morten Berdal, Thomas Pettersen, Vegard Bugten og Michat Wszolek.

PS: En liten skår i gleden var at Vidar ble hjulpet av banen etter 90 minutter med en ankelskade som ser ut til å bli langvarig.
   

KIL/HEMNE Fotball  -  Ånesøyan  -  7200 KYRKSÆTERØRA  -    post@kilhemne.no   -  Tlf.: 72 45 22 92

 sitemap
Admin