Damelagets treningsleir i Tyrkia
Damelaget er i påskeuken på treningsleir i Side i Tyrkia. Her kan du følge lagets "gjøren og laden" under oppholdet. (Oppdatert fredag 31.mars).
(OPPDATERT 3/29/2013 7:27:49 PM)

Jon-Arne Haugen Tøndel
Bildene til høyre :
Øverst :  4 - Ann Silje Sættem, fylte 21 år 25/3.
Midten :  10 - Sara Hoftun Bjerksæter ;), scoret mot LSK.
Nederst :  16 - Amalie Hoftun Bjerksæter ;), scoret mot LSK.

Søndag 31/3 :
Avreise fra hotellet kl. 00.30 søndag morgen (natt). Flyet lettet fra Antalya kl. 04.30 og kl. 08.10 landet vi på Værnes, der alltid våkne Jarle Nyrø var på plass, og busset oss hjem til Kyrksæterøra.
ALLE  VAR  ENIGE  OM  AT  VI  HADDE  HATT  EN  FIN  TUR !

Lørdag 30/3 :
Vi hadde ei rolig 1.økt fra morgenen med joggetur på stranda, og selvfølgelig en team-konkurranse. Etterhvert flott solingsvær denne dagen også, noen benyttet seg også av de mange forskjellige massasjemulighetene som hotellet bød på. Vår siste økt under oppholdet ble avholdt kl. 16.30, med tema avslutninger. Den siste av i alt 12 team-konkurranser under oppholdet ble også gjennomført. Og i god tradisjon avsluttet vi treningen med Tyrkisk straffesparkkonkurranse, til stor jubel og latter til stadig mer svimle jenter .....
På kvelden hadde vi fellessamling med kunngjøring av vinnende team, som ble Line, Berit og Lisa, med tilhørende heder og premieutdeling. Ellers gikk kvelden med til pakking og andre forberedelser til hjemreisen.

Fredag 29/3 :
Nok en dag med fantastisk flott vær med strålende sol fra skyfri himmel. 1.økta ble unnagjort kl. 09.00 med hovedfokus på dødball. Selv om vi hadde kamp på ettermiddagen, var det klart for en ny solingsperiode på bassengkanten, og etterhvert mange røde og brune kropper. 2.økta var kamp mot Skedsmo, en kamp vi vant fortjent 3-1, i en litt ujevn kamp. Marielle 2 og Sara scoret våre mål. Middag etterfulgt av frikveld avsluttet en flott dag.

Kampfakta treningskamp Side, Tyrkia :

Fredag 29/3-2013 kl. 16.30

KIL/Hemne - Skedsmo   3 - 1   (2-0)

       7.min   1-0    Marielle Meyer
     44.min   2-0   Marielle Meyer
     47.min   2-1   SKEDSMO
     77.min   3-1   Sara Hoftun Bjerksæter

Målsjanser :      7   -   4
Cornere :     6   -   5

Benyttede spillere :
Cecilie Lervik - Kristin O. Polden - Sofie Hjorthol - Mari S. Hoem - Kristine Melvold - Sara Hoftun Bjerksæter - Gjertrud K. Løseth - Line Ræder - Amalie Hoftun Bjerksæter - Marielle Meyer - Camilla Vaag.
Benyttede innbyttere :
Kjersti D. Sødahl - Emilie O. Ringseth - Ann Silje Sættem - Anne A. Grøtan - Solfrid V. Hofset - Lisa Moe Belsvik - Berit Vassli - Mari S. Strømmen.
Ubenyttet :
Johanne Dalum.


Torsdag 28/3 :

Vi våknet til strålende sol, og hadde dagens treningsøkt kl. 09.00, idag var dagen med kun ei økt. Etter treningsøkta var damene fort på plass på solsengene på bassengkanten, nå skulle det soles. Og soling ble det fra skyfri himmel og 23-24 grader i skyggen. Utpå ettermiddagen dro mange av damene inn til Antalya og shopping på kjøpesenter. Til kvelds var det spillermøte, konkurranser og stor underholdning med "trenerne rundlurt av damelaget" som høydepunktet, for noen .....

Onsdag 27/3 :

Ny dag med to treningsøkter på gode grasbaner i godt og varmt vær. Selv om damene etter hvert merker tettere treningsprogram enn vanlig og mer varme enn vanlig, gjennomfører de fleste likevel økter med god innsats. Været i dag har vært strålende sol og 20+ i skyggen, og noen begynner etter hvert å få et «litt strammere skinn» (les: solbrent til tusen!).


Tirsdag 26/3 :

Værmessig en noe dårligere dag med lett overskyet og 18-19 grader.

Også denne dagen innebar 2 fotballøkter, først kamp mot LSK Rekrutt og deretter en rolig/lett restitusjonsøkt på ettermiddagen. Før kampen hadde vi en foto-session og tok portrettbilder og lagbilder. LSK rekrutt var som ventet en tøff motstander for oss, med mange unge gode spillere, bl.a flere landslagsspillere. Etter en tøff start med to baklengs de første 5 minuttene bedret vi oss gradvis og gjennomførte en god defensiv siste halvtime. Amalie ga oss et lite håp da hun reduserte til 1-3 før pause, på en kontrollert heading etter corner. Vi justerte fra 4-3-3 til 4-4-2 i 2.omgang, og presterte en meget god første halvtime, hvor vi styrte kampen, reduserte til 2-3 på et fantastisk flott direkte frispark av Sara fra ca. 40 meter. Vi hadde også flere gode muligheter til å utligne, men kreftene tok etter hvert slutt, og bedre trente LSK-rekrutter tok over mot slutten og fastsatte sluttresultatet til 2-4. Vi hadde også denne kvelden spillermøte med konkurranse, og ikke minst «hente-leken», som virkelig engasjerte damene.

Kampfakta treningskamp Side, Tyrkia :

Tirsdag 26/3-2013, kl. 11.00

KIL/Hemne – LSK Rekrutt   2 – 4   ( 1 – 3 )

  • 3.min 0-1 LSK Rekrutt
  • 5.min 0-2 LSK Rekrutt
  • 25.min 0-3 LSK Rekrutt
  • 35.min 1-3 Amalie Hoftun Bjerksæter
  • 61.min 2-3 Sara Hoftun Bjerksæter
  • 86.min 2-4 LSK Rekrutt

Benyttede spillere :

Cecilie Lervik – Ann Silje Sættem – Sofie Hjorthol – Sara Hoftun Bjerksæter – Anne A. Grøtan – Line Ræder – Gjertrud K. Løseth – Amalie Hoftun Bjerksæter – Solfrid V. Hofset – Marielle Meyer – Berit Vassli – Emilie O. Ringseth – Kristine Melvold – Kjersti D. Sødahl – Kristin O. Polden – Mari Hoem – Camilla Vaag.

Ubenyttede spillere :

Mari S. Strømmen – Lisa M. Belsvik – Johanne Dalum.


Mandag 25/3 :

Vi gjennomførte to treningsøkter på det fine baneanlegget som vårt reisebyrå M-Travel disponerer. 5 flotte grasbaner ligger disponible for oss og en del andre lag, bl.a Molde FK A-lag. 20 spillere (+ gjestespiller Katrine) er med på treningsleiren. Etter andre trening på ettermiddagen var vi av sted og så 2.omgangen av treningskampen Molde FK mot KazakhstanU21. På kvelden, etter middagen, hadde vi spillermøte med diverse konkurranser. For øvrig en flott dag med 20 grader i skyggen og strålende sol. Ann Silje ble for øvrig behørig feiret i matsalen under middagen, da hun feiret sin 21-årsdag, og ble påskjønnet med gavekort med spa/massasje fra lagvenninner og støtteapparat.


Søndag 24/3 :

Damelaget med et reisefølge på 26 personer sto opp midt på natta for å rekke bussen til Værnes. Flyet skulle gå kl. 08.00, så delvis trøtte, delvis overtrøtte individer hoppet på bussen kl. 03.30. Vi møtte MSA-laget på Værnes som var på tur hjem fra vellykket treningsleir i Tyrkia, og våre forventninger til vår treningsleir steg et hakk eller to. Flyturen gikk fint og vi landet i Antalya, og hadde en liten times busstur til vårt hotell i Side, som vi ankom ca. kl. 16.30 lokal tid. Reisetrøtte damer sjekket inn på rommene, spiste en bedre middag og tok en tidlig kveld.


   

KIL/HEMNE Fotball  -  Ånesøyan  -  7200 KYRKSÆTERØRA  -    post@kilhemne.no   -  Tlf.: 72 45 22 92

 sitemap
Admin