Komfortabel seier over Hitra for damene
 Selv om vi dominerte banespillet totalt mot Hitra, tok det sin tid før det ga utslag i målprotokollen.
(OPPDATERT 5/14/2013 7:03:30 AM)

Per Erik Bjerksæter

Fokus nr.1 var å komme tidlig i gang med å vinne dueller og sette press på motstanderen. Dette hadde vi slitt med både i åpningskampen mot Vestbyen og i de to J19-kampene vi har spilt. I dag fungerte dette perfekt. Vi vant de fleste dueller i midtbaneleddet, og i en kraftig motvind klarte vi å spille inn bak deres forsvar og skapte mange sjanser allerede tidlig i kampen. Vi ble også belønnet med to tidlige mål som følge av dette.

Etter å ha åpnet veldig bra de første 25, slipper vi litt taket i kampen, og lar Hitra få lov til å vinne dueller. Stort sett har vi god kontroll men ved ett par tilfeller er hjemmelaget farlige, og ved den ene anledningen klarer også Hitra å redusere.

I andre omgang har vi vinden i ryggen, og vi er egentlig aldri truet. Likevel sliter vi med unøyaktighet og lite aggressivitet de første 20 minuttene av omgangen. Men når vi scorer to raske mål midtveis i omgangen løsner det for alvor. Resten av omgangen dominerer vi totalt. I denne perioden legger vi om til 4-4-2, vi klarer å gjenvinne ballen høyt i banen og våger å holde på ballen, i tillegg er vi tøffe til å utfordre en mot en. Mange flotte kombinasjoner og gode angrep gir oss fire nye mål de siste 15 minuttene.

Dagens plusser
• God aggressivitet fra start
• God defensiv kontroll
• Mange mål etter flott angrepsspill

Dagens minus
• Midtperioden hvor faller litt tilbake til gamle synder og blir passive

Kampfakta damer 3.div avd 03:
Hitra – KIL/Hemne 1-8 (1-2)

Mål:
0-1 12 min. Marielle, Kristin skjærer inn fra høyre og serverer uegoistisk. 
0-2 19 min. Amalie, Kristin skjærer inn fra høyre og serverer nok en gang.
1-2 36 min. HITRA
1-3 62 min Line, retur etter hardt langskudd fra Gjertrud.
1-4 65 min Marielle, etter opprulling på venstresiden og forsering til dødlinjen fra Sara. Marielle med ryggen mot mål vender og setter den i lengste hjørnet.
1-5 72 min Marielle, Flott stikker fra Line.
1-6 76 min Amalie, Line spiller opp Amalie ute til venstre som drar av to Hitraspillere og setter ballen i korthjørnet
1-7 83 min Marielle, flott fremspilt av Anne i bakrom.
1-8 86 min Sofie, Solfrid har ballen på hjørnet av sekstenmeteren, og legger tilbake til Sofie, som curler ballen i motsatt kryss (vakkert).
 
Sjanser 3–14
Cornere 2-6

Laget:
Cecilie Lervik-Ann Silje Sættem-Sofie Hjorthol-Sara Hoftun Bjerksæter-Mari Strømmen-Solfrid V Hofset-Gjertrud K Løseth-Line Ræder-Amalie Hoftun Bjerksæter-Marielle Meyer-Kristin O Polden
Benyttede innbyttere:
Berit Vassli, Mari Hoem, Anne A Grøtan, Helga B Sigfusdottir

NB1! Helga Sigfusdottir debuterte på KIL/Hemne. Så vidt undertegnede vet er det første gang en islandsk spiller har spilt i KIL/Hemne-drakt :)

NB2! Veldig trivelig å komme til Hitra på kamp. Her har de fått et av Trøndelags flotteste fotballanlegg. I tillegg krydrer de matchene med spillerinnmarsj, speakertjeneste og godt oppmøte fra publikum. På toppen av det hele går «Mr. Hitra Fotball» (Jan Morten Bjerkan) og serverer kaffe til bortelagets støtteapparat, slett ikke verst.

   

KIL/HEMNE Fotball  -  Ånesøyan  -  7200 KYRKSÆTERØRA  -    post@kilhemne.no   -  Tlf.: 72 45 22 92

 sitemap
Admin