Seier, men "slapt" av J19
Bare poengene gledet når J19 slo Meldal 3-0 på jubileumsdagen.
(OPPDATERT 5/26/2013 11:22:39 AM)

Per Erik Bjerksæter
Bildene:
Øverst, tomålsscorer Solfrid V Hofset
Midten, målscorer Marielle Meyer
Nederst, "arbeidsledig" keeper Charlotte Schei

Lørdag ble en festdag for KIL/Hemne med jubileumsfeiring, mini/knøtteturnering og lokaloppgjør med fulle tribuner mot Orkla. Til slutt var det vårt J19-lag som skulle avslutte dagen med lokaloppgjør mot Meldal. Det ble desverre ikke en veldig stor opplevelse hverken for spillere eller publikum.

I utgangspunktet var det topp mot bunn av tabellen som møttes i denne kampen. Med seier ville vi innta andreplassen, mens Meldal ligger sist uten poeng. Vi startet da også veldig bra og allerede før det var gått 3 minutter hadde vi produsert 3 cornere.

Men selv om vi hadde et klart overtak i banespillet så skapte vi svært lite målsjanser i første omgang. Vi gjorde mye feil med ballen, og i stedet for å ta ned ballen skulle mye gjøres på en touch. Vi tar likevel oppskriftsmessig ledelsen etter ca 15 minutter. Etter en trippelsjanse, så er det til slutt Solfrid som setter ballen i mål. Resten av omgangen blir et langt gjesp avbrutt av en scoring fra Marielle, som setter 2-0 i åpent mål når Meldals keeper er fullstendig feilplassert.

I andre omgang legger vi om fra 4-4-2 til 4-3-3. Det ser umiddelbart ut til at dette skal fungere bedre når Solfrid løper gjennom allerede i første minutt og setter 3-0. Men dette skulle desverre bli kampens siste mål, og selv om vi brenner en del store sjanser i andre omgang, så ble dette en kamp vi må forsøke å glemme så fort som mulig. Vi mangler spesielt aggressivitet i det offensive spillet, samtidig som vi er svært unøyaktige med pasningene. Allerede onsdag må vi være bedre da Byåsen kommer på besøk til Ånesøyan.

Dagens plusser:
# Tre poeng

Dagens minuser:
# Spillet og prestasjonene på banen som er milevis under det nivået vi kan holde.

Kampfakta jenter19 1.div vår:

KIL/Hemne Meldal 3-0 (2-0)
Ånesøyan Kunstgress, lørdag 25.mai kl. 1700

1-0 15.min Solfrid V. Hofseth
2-0 35.min Marielle Meyer
3-0 46.min Solfrid V. Hofseth

Målsjanser: 14-1
Cornere: 19-1

Laget: Charlotte Schei - Mari Strømmen - Sofie Hjorthol - Anne A Grøtan - Ann Silje Sættem - Solfrid V. Hofseth - Mari Hoem - Amalie H Bjerksæter - Camilla Vaag - Marielle Meyer - Lovise Berg

Benyttede innbyttere: Anna Snekvik - Ragnhild Wingan - Guro Stamnestrø - Tora Jensen


Neste J19-kamp hjemme mot Byåsen onsdag 29.mai kl.1930
Neste damekamp hjemme mot Orkanger, fredag 7.juni kl.1930
   

KIL/HEMNE Fotball  -  Ånesøyan  -  7200 KYRKSÆTERØRA  -    post@kilhemne.no   -  Tlf.: 72 45 22 92

 sitemap
Admin