Solid av damelaget
Det var topp mot bunn i damenes 3.divisjon når KIL/Hemne tok i mot besøk fra Meldal. Våre jenter gikk ikke i den berømte undervurderingsfellen og leverte en sterk kamp.
(OPPDATERT 6/21/2013 4:44:06 PM)

Per Erik Bjerksæter
KIL/Hemne var allerede før kampen sikret en av de to første plassene på tabellen som gir rett til å spille 3.divisjon til høsten, og til å kjempe om opprykk til 2.divisjon. Men vi ville gjerne vinne vårserien, og dermed måtte Meldal beseires.

Det er alltid lett å si at man ikke skal undervurdere lag som ligger i nedre enden av tabellen, og når man går i den fellen blir kampene gjerne jevnere enn forventet. Vi hadde derfor fokus på å holde "trykket" oppe i denne kampen uansett hvordan det utviklet seg. Vi skulle gi motstanderne liten tid med ball, og vi skulle være fremoverrettet i vårt spill (ikke bli spillende for mye på tvers). Etter kampen følte vi at vi hadde lyktes veldig godt med dette.

Meldal hang godt med de første 5-10 minuttene av første omgang, men etter hvert begynte vi å trykke dem bakover. Selv om vi var en del unøyaktige i pasningsspillet, så klarte vi etter hvert også å skape en god del målsjanser. 1-0 kom etter et hardt frispark fra Kjersti, hvor Meldals keeper var på ballen. Vi scoret ytterligere 4 mål i første omang og gikk til pause med en komfortabel 5-0 ledelse.

I pausen ble vi enige om at det var viktig å fortsette å "trykke på" selv om vi ledet kampen klart. For å holde intensiteten oppe skulle ingen av bortelagets spillere få ha ballen i fred mer enn 2 sekunder om gangen, i tillegg ville spillerne selv utfordre seg på å tørre å holde ballen mer i laget.

Jentene tok utfordringene på strak arm og leverte en meget sterk andre omgang. Vi var veldig aggressive i gjenvinningsfasen og dette ga også et større tempo i spillet vårt. Vi hadde full kontroll bakover samtidig som vi skapte veldig mange sjanser og scoret ni mål etter mye flott angrepsspill.  Til slutt ble det 14-0, og selv om motstanderen stilte med kun 11 spillere og ligger nederst på tabellen så tar vi med oss at det var mange gode prestasjoner i denne kampen. Honnør til Meldal også, som på tross av få spillere (ingen innbyttere) og negativ kamputvikling ikke hang med hodet, men sto på hele kampen. 

Dagens plusser :
  #  Vi tar kampen på fullt alvor, og går ikke i fellen ved å undervurdere motstanderen.
  #  Vi skaper mange sjanser etter flott angrepsspill.
  #  Mange spillere tegner seg på scoringslisten, som i seg selv er en styrke.

Dagens minuser :
  #  Ingen, bortsett fra en strekk (forhåpentligvis liten) som Line pådro seg.


Kampfakta 3.div. avd. 3, damer, vårserien :

KIL/Hemne - Meldal     14 - 0   (5-0)

Ånesøyan kgb, torsdag 20/6-2013 kl. 19.30

1-0 Kjersti Sødahl
2-0 Marielle Meyer
3-0 Solfrid V Hofset
4-0 May Britt Hundsnes
5-0 Ann Silje Sættem
6-0 May Britt Hundsnes
7-0 Line Ræder
8-0 Marielle Meyer
9-0 Marielle Meyer
10-0 Berit Vassli
11-0 Kjersti Sødahl
12-0 Line Ræder
13-0 Solfrid V Hofset
14-0 Maren Ormset


Målsjanser :     36  -  1
Skudd på mål: 27 - 0
Cornere :     10  -  1

Laget :
Cecilie Lervik - Maren Ormset - Sofie Hjorthol - Emilie Ringseth - Mari S Strømmen - Ann Silje Sættem -  Kjersti D. Sødahl - Line Ræder - Solfrid V. Hofset - Marielle Meyer - Amalie Hoftun Bjerksæter.
Benyttede innbyttere :
Mari S. Hoem - Berit Vassli - May Britt Hundsnes - Anne A Grøtan - Charlotte Schei.

Neste damekamp, hjemme mot NTNUI, lørdag 17/8, kl. 13.00

Neste Je19-kamp borte mot Gimse, onsdag 26/6 kl. 19.30

   

KIL/HEMNE Fotball  -  Ånesøyan  -  7200 KYRKSÆTERØRA  -    post@kilhemne.no   -  Tlf.: 72 45 22 92

 sitemap
Admin