Norway Cup fortsetter
Norway Cup er i gang for mer enn 1400 lag. Blant disse er våre to lag G19 og J19.
(Oppdatert torsdag ettermiddag)
(OPPDATERT 7/30/2013 12:49:36 AM)

Per Erik Bjerksæter

Oppdatert torsdag ettermiddag:
Juniorlaget til jentene røk dessverre ut på straffespark mot Træff onsdag kveld. Jentene var bedre enn Træff i store deler av kampen, spesielt på slutten av ordinær tid og i begge ekstraomgangene. Men det var Træff som trakk det lengste strået i en straffesparkkonkurranse som ikke ble avgjort før siste straffen ble tatt.

Guttene var heldigere med sin straffesparkonkurranse torsdag, der vi slår Grei1 etter 2-2 i ordinær tid og ekstraomganger, men der vi avgjør straffekonken etter at Rune Rustli redder en straffe og Grei setter sin fjerde straffe i tverligger. Vi er dermed klare for kvartfinale i B-sluttspillet der vi møter Bergen Nord1 (som er det største laget i NorwayCup med flest lag og antall spillere). Kampen går 20.30 torsdag kveld på Ekeberg kunstgress.
Onsdag kveld slo vi Endorf SV fra Tyskland med 3-0 i 16-delsfinale (Esten Øien 2, Joacim Fillingsnes 1). Vi fikk en litt roligere kamp der vi fikk spille pasninger og roe litt ned på kunstgresset på Furuset. 8-delsfinalen mot Grei1 ble imidlertid en "krigekamp" der vi ligger under to ganger. Dem skorer på korner og en straffe, vi skorer på innskrudd korner fra Håvard Bakken og et skudd 10 min før slutt av Esten Øien.

Nå er det mat, hvile og mat, før vi reiser oppover i finværet på Ekeberg :-)
(Atle)

***************************************************************
Oppdatert G19 tirsdag kveld:
G19 gikk gjennom gruppespillet med 1 seier og 2 tap, og ble med det nr 3 i si gruppe, noe som gir plass i B-sluttspillet. Der møter vi i morgen kl 19.30 vinneren mellom Åmot og Endorf (Tyskland) i 16-delsfinale.
Dagens kamp mot Gjelleråsen ble en fortsettelse av den gode kampen mot Fana (selv om vi tapte 1-0). Vi hadde veldig lyst til å vise oss fram på nytt, og lyst på seier og tredjeplassen i gruppa, noe som ga oss walk-over i 32-delsfinale. Erlend Fagerhaug stupheadet inn 1-0 på korner, og Joacim Fillingsnes satte inn flott 2-0 før pause. I pausen snakket vi om risiko, der det var viktig å ikke slippe inn mål. Det første som skjer i andre omgang er en Gjelleråsenkorner og redusering til 2-1. Dermed blir det ny spenning, men det var godt når Håvard Bakken satte inn 3-1 skrått fra venstre, og Petter Hegvik skrur ballen som Beckham fra 30 meter 3 min før slutt. Da fikk Ekerbergsletta igjen høre "girin" på sitt høyeste.

Vi reiste nedover med 20 spillere. Nå er Edvart Skar, Joakim Hårstad og Martin Karlstrøm skadet i kne, og spiller nok ikke mer denne uka. Igjen har vi fortsatt en sterk tropp med Rune Rustli, Joacim Fillingsnes, Petter Hegvik, Ingebrigt Mjønesaune, Esten Øien, John Øyvind Polden, Kim Schei, Torgrim Oddan, Håvard Bakken, Johan Rennemo, Kristian Haugen, Ole Runar Gillebo, Lars Bjørnar Vist, Erlend Fagerhaug, Espen Bjerknes, Håvard Meek, Andreas Råket. 
(Atle)
*****************************************************************************
Opprinnelig artikkel:
KIL/Hemne-troppen er flott innkvartert på Olavsgaard hotell utenfor Lillestrøm. Totalt består Hemne-kolonien av 32 spillere samt nesten like mange foreldre og søsken.

De første kampene ble spilt søndag. G19 var først i ilden og møtte Høybråten og Stovner i sin første kamp. Et lag de også møtte i fjor og slo 3-1 den gangen. I år møtte de imidlertid et aggressivt og godt lag som i tillegg mestret den korte og smale banen bedre enn våre gutter. Til pause lå vi under med 3-0, og i andre omgang satte oslolaget enda tre mål før vi fikk vårt trøstemål. Målet scoret av Joachim Fillingsnes var i hvert fall vakkert der han skar inn fra høyresiden og fra hjørnet av sekstenmeteren skrudde ballen inn i motsatt kryss. 1-6  i åpningskampen var nok ikke etter planen, og guttene var innstilt på å heve seg før morgendagens kamp.
J19 åpnet sin Norway Cup mot Trio fra Hordaland. J19 stiller i 7-er klassen og spillerne var derfor veldig spente på hvordan dette skulle bli, da det var en stund siden de fleste spilte 7-er fotball. De åpnet imidlertid forrykende, og satte Trio under hardt press fra avspark. Målene ventet heller ikke lenge, og til pause sto det hele 4-0. I tillegg hadde vi brent masse 100%-sjanser allerede. Men i andre omgang så virket det som om vi allerede hadde vunnet kampen, og helt unødvendig lot vi Trio få lov til å komme inn i kampen igjen. En soleklar 5-1 ledelse ble til 5-4, før vi endelig kalrte å sette spikeren 6-4. Fullt fortjent, men vi var likevel litt rystet over det som skjedde i andre omgang. Målscorere: Solfrid, Sofie, Berit, Amalie 2 og Lovise.

Mandag var det J19 som spilte først. Toppserielaget Røa sitt J19-lag sto på motsatt banehalvdel. Vi forventet oss minst like tøff motstand som i forrige kamp. Røa åpnet da også best og presset oss de første 5 minuttene, og fikk ett par cornere. Men etter dette tok vi mer og mer over initiativet. Ut over i omgangen dominerte vi stort, og vår lagkaptein Sofie scoret to ganger. Vi opprettholdt trykket mot Røa sitt mål også i andre omgang, scoret to nye mål (Berit og Solfrid), og dermed en komfortabel 4-0 seier.
G19 skulle spille sin kamp mot puljefavoritt Fana, som gjør det godt i G19 1.divisjon i Hordaland. Men våre gutter var ikke til å kjenne igjen fra åpningskampen. Nå var innsats, struktur i forsvaret og aggressiviteten på plass. Første omgang ble veldig jevn, uten de helt store sjansene fra noen av lagene. Men ved ett tilfelle glipper det og bergenserne setter 1-0. Andre omgang er også veldig jevn, og vi skaper etter hvert flere sjanser til å utligne. Spesielt på dødball var vi farlige. Det siste som skjer er at vi får frispark på høyresiden. Det blir slått lavt inn, og vi er millimetere fra å få tåen på den foran Fana-keeperen. Bergenserne rir stormen av og vinner 1-0. Surt å ikke få poeng i denne kampen, men viktig å ta med seg den positive opplevelsen for guttene før siste kamp i innledende runder.
Tirsdag spiller begge lag klokken 1200. Jentene er allerede klare for A-sluttspill og møter Rygge, mens guttene må forberede seg på B-sluttspill og møter Gjelleråsen.
   

KIL/HEMNE Fotball  -  Ånesøyan  -  7200 KYRKSÆTERØRA  -    post@kilhemne.no   -  Tlf.: 72 45 22 92

 sitemap
Admin