Jenter19 tapte mot Trondheims-Ørn
Det ble tap 1-4 (0-2) for Jenter19 mot Trondheims-Ørn i Ånesøyan onsdag 18/9. Tross klart tap i målprotokollen, så presterer jentene en vel gjennomført kamp. Line Ræder scorer vårt mål på et flott angrep.
(OPPDATERT 9/18/2013 8:59:20 PM)

Olav Magnus Stamnestrø
Bildene til høyre :
Øverst :
  Line Ræder, vår målscorer og løp til krampa tok henne .....
To nederste :  To blant mange som gjorde en god kamp onsdag kveld : keeper Charlotte Schei og spiss Sara Hoftun Bjerksæter.

Dette var toppoppgjør i Jenter19 1.div. høst, og det var selveste Trondheims-Ørn som var motstander. Begge lagene hadde tre strake seire tidligere i høst, og vi hadde et håp om at vi kunne matche de unge Ørn-talentene. Men Trh.Ørn viste at de er et hakk over oss, og det skal de også være.
Men vi har nå hengt bra med i årets tre kamper mot dem, og det beviser at vi har mange gode fotballspillende jenter. Det vises også god moral og god innsats av hele laget i kveldens kamp, så dette betegner vi som vel gjennomført.

Vi starter kampen godt og vi ligger kompakt i 4-5-1 og har god kontroll bakover. Vi skaper også to gode muligheter, spesielt Hilde Rosøys tverrliggerskudd hvor Sara Hoftun Bjerksæter er hårfint for seint framme for å sette returen.
I stedet får Trh.Ørn to kjappe, litt enkle scoringer midtveis i omgangen, og vi er litt på etterskudd en periode. Mot slutten av omgangen kommer vi bedre inn i kampen igjen, og det er litt ufortjent at de leder med to til pause. Vi gjør om til 4-4-2 på slutten av første omgang for å prøve å få litt mer trøkk framover. Vi spiller også i denne formasjonen i 2.omgang, og er nære ved å skape flere gode måltilbud.
Trh.Ørn får 3-0 tidlig i 2.omg. på et godt langskudd, og avgjør langt på vei kampen med det. Men vi har en lang periode i 2.omg. hvor vi er like gode som Ørn-jentene og vel så det. I denne perioden får vi også vår redusering til 1-3 på et vakkert angrep. Sara Hoftun Bjerksæter blir spilt opp sentralt, mottar ballen, vender og slår ut til høyre hvor alltid løpsvillige Solfrid V. Hofset kommer. Hun setter stor fart med ballen og slår et godt innlegg inn i feltet, hvor Line Ræder møter ballen perfekt med pannebrasken og header i mål. Scoringen gir oss glød og vi presterer fortsatt godt utover, men det blir bare nesten og ikke de helt store målsjansene.
I stedet fastsetter Trh.Ørn sluttresultatet til 1-4 i sluttminiuttene.

Fortjent seier til Trh.Ørn, om enn noe stor ......
Honnør til våre jenter som igjen viser at det bor mye i laget, og gjennomfører en god kamp.

Dagens plusser :
  #   Disiplinert og god jobbing kampen gjennom.
  #   Viktig bidrag og god kamp av våre to overårige Line og Hilde, som er med og gir gode arbeidsforhold for våre ungjenter.
  #   Sterk periode på ca 25 minutter i 2.omgang, hvor vi virkelig er med å preger kampen.
  #   Vakker scoring etter et meget bra angrep.

Dagens minus :
  #   At vi drar på oss to kjappe, litt for billige baklengs midt i 1.omg.

Kampfakta Jenter19 1.div. høst :

KIL/Hemne  -  Trondheims-Ørn    1 - 4   (0-2)

Ånesøyan kunstgrasbane, onsdag 18/9-2013 kl. 18.30

  #   20.min   0-1   TRH.ØRN
  #   22.min   0-2   TRH.ØRN
  #   51.min   0-3   TRH.ØRN
  #   70.min   1-3   Line Ræder  (Solfrid V. Hofset)
  #   88.min   1-4   TRH.ØRN

Målsjanser :     4   -   8
Cornere :     1   -   8

Laget :
Charlotte A. Schei - Johanne Dalum - Emilie O. Ringseth - Sofie Hjorthol - Mari S. Strømmen - Solfrid V. Hofset - Amalie Hoftun Bjerksæter - Hilde Rosøy - Line Ræder - Berit Vassli - Sara Hoftun Bjerksæter.
Benyttede innbyttere :
Anna Ingeborg V. Snekvik - Marte E. Hansen - Lisa Reksen - Lisa Moe Belsvik - Kari Aa Breivik.

Neste Je19-kamp borte mot Byåsen, fredag 27/9 kl. 19.00.

Neste damekamp borte mot NTNUI, søndag 22/9 kl. 13.00.
   

KIL/HEMNE Fotball  -  Ånesøyan  -  7200 KYRKSÆTERØRA  -    post@kilhemne.no   -  Tlf.: 72 45 22 92

 sitemap
Admin