Bytur ga 6 poeng til KIL/Hemne
Både Jenter19-laget og Gutter19-laget gjestet Dalgård og Byåsen fredag kveld (27/9). Begge lagene vant sine kamper og 6 poeng ble med "fellesbussen" hjem .......
(OPPDATERT 9/28/2013 8:25:55 AM)

Olav Magnus Stamnestrø
Bildene til høyre :
Øverst :
  Sara Hoftun Bjerksæter, med ekte hat-trick i 2.omgang.
2 nederste :  Anne A. Grøtan og Charlotte A. Schei, to representanter, blant mange, som viser god innsats og moral da vi hever oss i 2.omgang.

Dalgård Arena ble gjenstand for grønn-hvit poengsanking fredag kveld.
Jenter19 spilte først kl. 19.00 1.div.kamp og vant, noe heldig, 3-2 over Byåsen etter 3 scoringer av Sara Hoftun Bjerksæter i 2.omgang.
Deretter var det duket for Gutter19-kamp i 2.div. kl. 20.45, og guttene imponerte med god jobbing og lagånd og ikke minst godt spill, da de vant 6-3 mot Byåsen2. Og det til tross for 2 straffespark imot i 1.omg. og utvisning av keeper Rune Rustli før 20 minutter var spilt. Med 10 mann i en og en halv omgang var dette en sterk prestasjon. Håvard Meek, Espen Bjerknes 2, Håvard Bakken 2 og Andreas Råket scoret målene.

Tilbake til damene, så presterte vi en svak 1.omgang og vi minnet mer om en sykestue eller kanskje et lag fra HOSTon, slik som harking, snufsing og hostekuler preget arenaen. Vi er for tiden plaget med mye sykdom, flere var hjemme og 3-4 spillere (som hostet jevnt) skulle kanskje knapt spilt. I tillegg mått to spillere melde pass i løpet av 1.omgang med strekk og intens mageknipe. Prestasjonene var altså også deretter og vi hang ikke helt med. Byåsen scoret omgangens eneste mål etter vel halvtimen og gikk til fortjent pause med hjemmeledelse 1-0.

I pausen var vi enige om at selv om vi sleit litt så var det kun et lite hakk opp og ikke minst samlet jobbing, som skulle til for at vi kunne snu kampen. 2.omgang ble også betraktelig bedre. Vi var tettere oppi motstanderne, det ble vist god innsats og moral og vi hadde god uttelling. I løpet av et femminutt tidlig i omgangen hadde vi snudd til 2-1 etter to scoringer av Sara, henholdsvis etter en stikkball fra Amalie Hoftun Bjerksæter og en tversoverpasning fra Berit Vassli. Sara var frampå igjen kvarteret før slutt og økte til 3-1 etter en fin kontring. Sara ble spilt gjennom på høyresiden, avanserte, skar inn og slo 45 ut. Der kom tvilling Amalie, og fra 16 meter avsluttet hun på direkten med et venstrebeinsskudd som igjen Sara styrte inn fra 2-3 meter.
Byåsen skapte ny spenning i kampen da de reduserte til 2-3 vel 10 minutter før slutt. Men kampen ebbet ut uten flere scoringer og vi skal være godt fornøyd med seier og 3 poeng i en litt rufsete og ujevn kamp. Jentene skal allikevel ha ros for at de på en tung og vanskelig dag mobiliserte det nødvendige i 2.omgang. Slike kamper gjør godt for fellesskapet å vinne!
Vi har dermed heng på topplagene Trondheims-Ørn og Verdal i toppen av høsttabellen.

Dagens plusser :
  #   Mobilisering, moral og ståpåvilje i 2.omgang.
  #   Meget god uttelling med 3 mål på 5 sjanser.
  #   Flere spillere står fram på fremragende vis, da sentrale spillere enten er hjemme eller er halvsyke.
  #   Sosial og fin fellestur med Gutter19
  #   Alltid trivelig på tur, med så mye flotte ungdommer, som representerer KIL/Hemne og Hemne på en meget god måte.

Dagens minuser :
  #   Sykdom og hostekuler, - vi trenger en medisinmann!!!!
  #   Litt for svak forestilling og prestasjoner i 1.omgang.
  #   Litt lav/liten matkapasitet på Statoil Klett rundt midnatt .......

Kampfakta Jenter19 1.div. høst :

Byåsen - KIL/Hemne   2 - 3   (1-0)

Dalgård Arena kgb, fredag 27/9-2013 kl. 19.00

  #   32.min   1-0   BYÅSEN
  #   53.min   1-1   Sara Hoftun Bjerksæter  (Amalie Hoftun Bjerksæter)
  #   58.min   1-2   Sara Hoftun Bjerksæter  (Berit Vassli)
  #   75.min   1-3   Sara Hoftun Bjerksæter  (Amalie Hoftun Bjerksæter)
  #   79.min   2-3   BYÅSEN

Målsjanser :     8   -   5
Cornere :     5   -   1

Laget :
Charlotte A. Schei - Johanne Dalum - Sofie Hjorthol - Anne A. Grøtan - Mari S. Strømmen - Berit Vassli - Gjertrud K. Løseth - Amalie Hoftun Bjerksæter - Marte O. Horsberg - Helga B. Sigfusdottir - Sara Hoftun Bjerksæter.
Benyttede innbyttere :
Lisa Reksen - Marte Eilertsen Hansen - Guro Stamnestrø - Ragnhild Wingan - Anna Ingeborg V. Snekvik.
 

Neste Je19-kamp hjemme mot Nardo, torsdag 3/10 kl. 19.30.

Neste damekamp hjemme mot Byåsen2, søndag 29/9 kl. 14.00.
   

KIL/HEMNE Fotball  -  Ånesøyan  -  7200 KYRKSÆTERØRA  -    post@kilhemne.no   -  Tlf.: 72 45 22 92

 sitemap
Admin