Damene avsluttet med seier
Damelaget avsluttet sesongen med seier 5-0 (3-0) mot Selbu i Ånesøyan lørdag 19/10. Marielle Meyer med 4 og Amalie Hoftun Bjerksæter, scoret målene.
(OPPDATERT 10/19/2013 7:50:53 PM)

Olav Magnus Stamnestrø
Bildene til høyre :
Øverst :  Marielle Meyer,  med 4 mål idag, og toppscorer for damelaget med 15 mål totalt.
Midten :  Amalie Hoftun Bjerksæter,  scoret 1 mål idag.
Nederst :  Line Ræder,  kapteinen spilte en god kamp og styrte laget til solid seier.


Damelagssesongen ble altså idag avsluttet med bunnoppgjør hjemme mot Selbu i Ånesøyan. Høstsesongen har ikke gått helt som vi håpet på, og vi klarte ikke å henge med topplagene i kampen om opprykk. Vi gratulerer Verdal som fortjente serievinnere i 3.div høst, og med opprykket til 2.div.

Men K/H-damene skal ha honnør for at vi presterte en bra sesongavslutning idag, med perioder med gode kombinasjoner og godt spill. Vi skapte en lang rekke kvalifiserte målsjanser og scoret 5 mål, på Selbus meget gode keeper. Og når vi i tillegg bare slapp gjestene til en målsjanse, så skal vi være godt fornøyde.

Vi fikk en god start og ledet 2-0 før kvarteret var spilt. Først scoret Marielle Meyer etter pasning fra Maren Ormset. deretter var Amalie Hoftun Bjerksæter frampå å satte 2-0 via stanga, etter først et skuddforsøk fra Sara Hoftun Bjerksæter. Vel halvtimen ut i omgangen økte Marielle Meyer til 3-0, etter frispilling fra Amalie Hoftun Bjerksæter. Vi gikk med dette til pause med 3-0, etter en godt gjennomført 1.omgang.

I 2.omgang falt tempo og presisjon litt og omgangen ble ikke riktig like god som 1.omg. Vi hadde likevel god kontroll og slapp ikke Selbu nevneverdig til farligheter foran vårt mål. Marielle Meyer scoret to mål til i denne omgangen, begge etter at Amalie Hoftun Bjerksæter var sist på ballen før Marielle scoret.

Damene skal ha honnør for at vi løftet oss og gjennomførte en god kamp i sesongavslutningen, etter ujevne prestasjoner og kamper i den senere tid. Siste ukes to seire, henholdsvis 4-1-seier for Je19 og nå 5-0 for damelaget, er viktig å ta med seg inn i forberedelsene til neste sesong.

Damelaget takker publikum for god oppslutning i løpet av sesongen og ønsker velkommen tilbake til nye damekamper i sesongen 2014.

Dagens plusser :
  #  Vi løfter oss og presterer en god kamp, etter ujevne prestasjoner i det siste.
  #  Vi skaper 16 målsjanser i løpet av kampen.
  #  Marielle Meyer med 4 scoringer.

Dagens minuser :
  #  I perioder blir vi litt for upresise i pasningsspillet og gjør litt for mange enkle mottaksfeil.
  #  Sesongen er over ......... snufs-snufs .....

Kampfakta 3.div høst, damer :

KIL/Hemne - Selbu   5 - 0   (3-0)

Ånesøyan kunstgrasbane, lørdag 19/10-2013 kl. 12.30

  #     7.min   1-0   Marielle Meyer
  #   14.min   2-0   Amalie Hoftun Bjerksæter
  #   34.min   3-0   Marielle Meyer
  #   65.min   4-0   Marielle Meyer
  #   73.min   5-0   Marielle Meyer

Målsjanser :     16   -   1
Cornere :     5   -   2

Laget :
Cecilie Lervik - Maren Ormset - Sara Hoftun Bjerksæter - Hilde Rosøy - Kristin O. Polden - Line Ræder - Kjersti D. Sødahl - Ann Silje Sættem - Solfrid V. Hofset - Marielle Meyer - Amalie Hoftun Bjerksæter.
Benyttede innbyttere :
Berit Vassli - Anna Ingeborg V. Snekvik - Gjertrud K. Løseth - Helga Bjørg Sigfusdottir - Lovise Berg - Charlotte A. Schei.
   

KIL/HEMNE Fotball  -  Ånesøyan  -  7200 KYRKSÆTERØRA  -    post@kilhemne.no   -  Tlf.: 72 45 22 92

 sitemap
Admin