"Ængla og ramp" ga utklassingsseier for damelaget

Ny klubbsang, mer enn 150 tilskuere, oppvarmingskamp av knøttejenter, jubileum og utklassingsseier. Ja, det ble en skikkelig festkveld i Ånesøyan.

(OPPDATERT 6/2/2015 9:54:37 PM)

Per Erik Bjerksæter

Bildet over:

Foran: Maren med en praktkamp og fire mål. Bak: Cecilie med sin kamp nr. 201, Kjersti med kamp nr. 250, Ann Silje med kamp nr. 100 og til slutt dagens debutant Kristine.

En hel uke hadde våre spillere og store deler av støtteapparat gått omkring og vært nysgjerrige på hva som skulle være fredagskveldens store overraskelse. Uvanlig mye markedsføring av kampen, invitasjon til vårt eget J16-lag til å delta på spillermøte, og knøttekamp som oppvarmingskamp bidro til å stimulere nysgjerrigheten ytterligere.

Fotballfesten åpnet med at vårt damelag sto flaggborg under innmarsjen for knøttespillerne. Så var det duket for tre knøttekamper hvor spillformen nå er 3-er fotball. Herlig entusiastiske fotballjenter fra 5-7 år viste at dette er en form for fotball som er som skapt for aldersgruppen. Mange ballberøringer pr spiller, mange mål og ufarliggjøring av fotball er noe av det man oppnår med den nye spillformen som NFF har innført for de yngste. I tillegg er det morsomt både for spillere og publikum.

Flaggborg til ære for knøttespillerne 

Etter knøttekampen var det de minste som sto flaggborg for damelagene til KIL/Hemne og Ålen, stas det også. Før kampen ble våre to veteraner Cecilie Lervik og Kjersti Sødahl hedret for henholdsvis 200 og 250 kamper (seriekamper) med hver sin blomsterbukett. Og sist men ikke minst, rosinen i pølsa, den store overraskelsen, en helt ny klubbsang (for dame- og jentefotballen i KIL/Hemne). Sangen ble overlevert og framført av Ole Even Gjengstø. Det var meget stolte fotballdamer som sto der og gynget med til takten av «Engla og Ramp» som garantert vil bli en slager både til kamparrangement og forspiel fremover.

Ole Even overleverte en flunkende ny klubblåt til Marielle og de andre spillerne. (Foto: Søvesten Media AS/Geir Inge Fiske)

Så til selve kampen. Nok en gang var det topp mot bunn. Med forrige helgs kamp mot Markabygda friskt i minne, så burde vi vite å ikke gå fella og tro at dette skulle bli lett.

Vi åpnet godt, og vi kunne fått «tidenes» raskeste scoring (sju sekunder) når Marielle sitt skudd fra tre meter så vidt blir blokkert av en Ålenspiller. Men vi måtte ikke vente lenge, etter sju minutter scoret Ålen selvmål etter at Maren hadde jaget en ball foran målet til Ålen. Sara fulgte opp med 2-0 etter 12 minutter, Maren, Marielle og Sara scoret etter dette hver sin gang, slik at vi ledet komfortabelt 5-0 ved pause.

I andre omgang ble forskjellen på lagene enda større. Ålen ga nok litt opp, og selv om de reduserte til 8-1 på et langskudd, så slapp vi til foran deres mål ganske enkelt etter hvert. Til slutt sto det 12-1 på resultattavla, etter scoringer av Sara, Maren (3), Amalie, Berit og Kristin i andre omgang.

En godt gjennomført kamp av oss, selv om Ålen (som manglet noen spillere), ikke var noen god målestokk akkurat denne kvelden.

 Disse tre bøtter inn mål for tiden

Disse tre er toppscorere i 3.div damer, og alle leverte en svært god kamp mot Ålen.  (Foto: Søvesten Media AS/Geir Inge Fiske)

 

Dagens plusser:

+ Ny klubbsang og kanskje tilskuerrekord (damekamp?)

++ Scorer 12 mål

+++ Ingen minuser

Dagens minuser:

-Ingen

Kampfakta:

Damer 3.divisjon Ånesøyan Kunstgress, 29.5.2015 kl.1930

KIL/Hemne – Ålen 12-1 (5-0)

Mål:

1-0 7.min (selvmål)

2-0 12.min Sara

3-0 24.min Maren

4-0 42.min Marielle

5-0 43.min Sara

6-0 48.min Sara

7-0 51.min Maren

8-0 62.min Amalie

8-1 69.min

9-1 74.min Berit

10-1 77.min Maren

11-1 88.min Maren

12-1 90.min Kristin

Målsjanser: 21-1

Cornere: 6-2

Vårt lag:

Cecilie Lervik -  Emilie Ringseth, Hilde Rosøy, Solfrid V Hofset, Ane Skjølberg - Maren V Snekvik, Kjersti Sødahl, Amalie Hoftun Bjerksæter, Kristin Polden - Marielle Meyer, Sara Hoftun Bjerksæter

Innbyttere: Anna Snekvik, Kristine Stallvik, Signe Skårild, Ann Silje Sættem, Berit Vassli

   

KIL/HEMNE Fotball  -  Ånesøyan  -  7200 KYRKSÆTERØRA  -    post@kilhemne.no   -  Tlf.: 72 45 22 92

 sitemap
Admin