Damelaget vant på dårlig dag

Etter å ha levert jevnt over solide prestasjoner i høstens kamper, så ble det et skritt tilbake spillemessig mot Ålen for "Ængla og ramp".

(OPPDATERT 9/14/2015 11:40:26 PM)

Per Erik Bjerksæter

Selv om det ble en komfortabel seier, så var det langt fra 2-divisjonstakter over spillet som ble levert mot Ålen.  Vi hadde ballen mye og stort sett på Ålens banehalvdel, men det stoppet som oftest utenfor hjemmelagets sekstenmeter. Sjansene vi skapte kom oftere etter dødball og forsvarsglipp, enn etter godt angrepsspill.

Vi er farlig på dødball for tiden, og 1-0 kom etter at Ina Vårhus (som kom til oss nettopp fra Ålen i høst) gikk høyest på en corner fra Solfrid og headet oss i ledelsen. Ina fikk til og med skryt fra kampens speaker for sin avmålte feiring etter scoringen, veldig sporty gjort av Ina. Til pause hadde vi økt til 3-0, etter at MarenS og Hilde hadde scoret hvert sitt mål. Og for de som trodde at det skulle ta av etter pause, så tok de skikkelig feil, for andre omgang var om mulig enda mer rotete enn første omgang. Til slutt endte det 5-0, etter at søstrene Snekvik (Maren og Anna) scoret hvert sitt mål i andre omgang.

Kampen viste tydelig at utfordringen blir å nullstille seg før hver kamp. Vi er på det nærmeste klare for 2-div. neste år, og det gjør tydeligvis at vi slakker litt av på tempoet. Målsetningen er nå å gå ubeseiret gjennom sesongen, og da må vi opp noen hakk fra denne prestasjonen.

 

Dagens plusser:

+ Prikkfri keeperdebut fra start av Kristine (bilde til høyre)
++Tre poeng og fem mål

+++ Fantastisk flott sommerkveld i Ålen

Dagens minuser:

-Vi er ikke i nærheten av vårt potensiale

 

Kampfakta:
Damer 3.divisjon Kirkhusmoen Stadion, 11.9.2015 kl.1930
Ålen - KIL/Hemne 0-5 (0-3)

Mål:
0-1 24.min Ina
0-2 39.min Maren S
0-3 45.min Hilde
0-4 70.min Maren S
0-5 72.min Anna

Målsjanser: 0-14
Cornere: 0-13

Vårt lag:
Kristine Stallvik -  Kristin Polden, Hilde Rosøy, Emilie Ringseth, Line Ræder- Solfrid V Hofset, Maren V Snekvik, Ina Vårhus, Amalie Hoftun Bjerksæter, - Marielle Meyer, Sara Hoftun Bjerksæter

Innbyttere: Berit Vassli, Lovise Berg, Ann Silje Sættem, Anna Snekvik, Signe Skårild

   

KIL/HEMNE Fotball  -  Ånesøyan  -  7200 KYRKSÆTERØRA  -    post@kilhemne.no   -  Tlf.: 72 45 22 92

 sitemap
Admin