Brutalt møte med 2.divisjon for damelaget
Fantastisk publikumsoppmøte på Hemne Sparebank Arena til tross, marginene var ikke med oss i serieåpningen mot Tynset.
(OPPDATERT 4/17/2016 9:10:24 PM)

Per Erik Bjerksæter

Bildene: Marielle (øverst) vår målscorer, Emilie (midten) vår beste i dag, Ina (nederst) var en konstant trussel på dødball, men dessverre ikke med marginene på sin side. 

Damelagets første 2.div-kamp siden 2009 ble, som spådd, en tett og spennende match. Fjorårets 2.div-vinner Tynset er tippet i toppen også i år, og selv om de har tippet også oss til å kjempe i toppen så var det kanskje nettopp rutinen fra 2.divisjon som ble utslagsgivende i denne matchen. 

Tynset gikk tøft ut og presset oss høyt. De fikk også et par skumle cornere og ett par halvsjanser de første ti minuttene. Etter hvert tok vi over mer av banespillet, og Tynset la seg lengre tilbake i banen. Vår første sjanse kommer etter ca ti minutter når Ina header en corner knallhardt i tverrliggeren. I det 23.minutt faller ballen ned i Tynsetfeltet etter et frispark. og fra skrå vinkel er Marielle iskald og drar av et par Tynsetforsvarere før hun setter ballen kontant i mål. Vi har nå vår beste periode i kampen og vi er litt uheldige når vi brenner et par store muligheter til å øke ledelsen. Mot slutten av omgangen føler vi at vi kontrollerer kampen, men på en corner rett før pause får Tynsets kaptein være alene på bakerste stolpe og utligne. Litt surt å få den i denne fasen av kampen.

I andre omgang fortsetter vi å presse Tynset bakover, men Tynset var ofte farlige på sine kontringer. Vi har nok en sjanse på corner når Ina denne gangen header i stolpen og ut. Men i stedet for uttelling så er det Tynset som scorer når vi ikke får avklart et innlegg foran vårt mål. Cecilie redder det første skuddet, men en Tynsetangriper er aggressiv og setter returen i mål. Vi fortsetter å jobbe for utligning, men sliter med å skape de store sjansene, igjen er det en corner på hodet til Ina som blir den største sjansen, men nok en gang er tverrliggeren noen centimeter for lav. I de hektiske minuttene forsøker vi å sende flere folk i angrep og er nær å lykkes når Hilde kommer gjennom, men skuddet går dessverre over mål.

Tynset vinner dermed 2-1, i en tett kamp hvor marginene ikke gikk vår vei. Når vi får summet oss, så får vi likevel oppsummere med at vi er i stand til å matche de beste lagene i 2.divisjon, og muligheten til å ta poeng kommer allerede neste helg.

KAMPFAKTA 2.div. avd. 6, kvinner:

KIL/Hemne  -  Tynset   1 - 2   (1-1)

Hemne Sparebank Arena, søndag 17/4-2016 kl. 13:00.

Tilskuere: ca 165

  #   23.min   1-0 Marielle Meyer

  #   45.min   1-1 Tynset

  #   59.min   1-2 Tynset

Målsjanser :      7   -   3

Cornere :      10   -   5

Gule kort :   Maren V Snekvik

LAGET :   Cecilie Lervik - Solfrid V Hofset, Emilie Ringseth, Hilde Rosøy, Kristin Polden (Maren Ormset 55.min) - Amalie H Bjerksæter, Ina L Vårhus, Sara H Bjerksæter, Maren V Snekvik - Marielle Meyer, Lovise Berg (Anniken H Berg 55.min)

Ubenyttede innbyttere: Anna V Snekvik, Ane Skjølberg, Hanne H Berg.

   

KIL/HEMNE Fotball  -  Ånesøyan  -  7200 KYRKSÆTERØRA  -    post@kilhemne.no   -  Tlf.: 72 45 22 92

 sitemap
Admin