To kjappe og tabelltopp for damene i 4.divisjon
På en kort uke har det blitt seks poeng på vårt damelag i 4.divisjon. Det har blitt seire både borte mot Hitra og hjemme mot Leik.
(OPPDATERT 5/12/2016 11:14:44 PM)

Per Erik Bjerksæter

Søndag var det bortekamp mot Hitra. Det ble en vanskelig kamp mot et veldig defensivt Hitra-lag. De lå kompakt rundt egen sekstenmeter og vi hadde problemer med å skape de store sjansene i første omgang. Vi kom til flere skuddmuligheter innenfor sekstenmeteren til Hitra, men hjemmelaget var flinke til å blokkere våre skudd. Det var Hitra som hadde omgangens største sjanse når et frispark smalt i tverrliggeren og ned på streken. 

Kristine

I andreomgang ble presset mot Hitramålet enda større. Men fremdeles hadde vi problemer med å skape de store sjansene. Den forløsende scoringen kom i det 58.minutt når Lovise bredsidet en corner fra Solfrid i mål på første stolpe. Og bare fire minutter seinere var det Solfrid sin tur til å score når hun skjærer inn fra venstresiden og setter ballen knallhardt i keeperens lengste hjørne. Hitra reduserer på en corner litt seinere, men dette var det eneste hjemmelaget skapte i andreomgangen og seieren var derfor aldri truet.

I kveldens kamp mot Leik forventet vi en lignende kamp, mot et lag som nettopp spilte uavgjort mot Hitra. Men i denne kampen begynner vi å skape sjanser allerede fra første minutt. Vi kombinerer godt og flere sjanser kommer etter godt spill. Vi måtte likevel vente i 25 minutter 

 før det første målet kom, og det var en skikkelig perlescoring. Et frispark fra 20 meter setter Hilde vakkert oppe i venstre kryss, utagbart for keeper som var Leiks beste spiller. Hilde økte også til 2-0 noen minutter seinere. Dette ble også pausereultatet etter en meget bra omgang av oss, men hvor effektiviteten gjerne kunne vært bedre. 

Andre omgang ble veldig lik den første med stort sett spill mot et mål. Effektiviteten som vi slet med i første omgang ble også mye bedre. Til slutt ender det 6-0, og det ble en veldig rolig kamp for Kristine (bilde over) i vårt mål. Helt på slutten får hun likevel vise seg frem når Leik får tildømt et straffespark. Kristine gjør en meget god redning og vi holder derfor nullen. Veldig moro at ungjentene nok en gang viser seg frem, og både TrineLV, Maria (1mål) og Alvilde (2mål) fra vårt J17-lag viser seg frem og gjør en god kamp.

 

 (foran) ungjentene Alvilde, Trine og Maria som alle imponerte mot Leik
sammen med veteran og tomålsscorer Hilde (foran)

Kampfakta:
Kvinner 4.divisjon Hitra Idrettspark, 8.5.2016 kl.1400
Hitra - KIL/Hemne 1-2 (0-0)

Mål:
0-1 58.min Lovise (Solfrid)
0-2 62.min Solfrid (Amalie)

Målsjanser: 2-5
Cornere: 2-10

Vårt lag:
Kristine Stallvik - Eirin Bakken, Signe Skårild, Solfrid V Hofset, Trine Duaas (Sofie Hjorthol 45.min) - Berit Vassli, Hilde Rosøy, Mari Stamnestrø, Kristin Polden - Lovise Berg, Alvilde Ulfsnes (Amalie H Bjerksæter 45.min)

 

Kampfakta:
Kvinner 4.divisjon Hemne Sparebank Arena, 12.5.2016 kl.2000
KIL/Hemne - Leik 6-0 (2-0)

Mål:
1-0 25.min Hilde
2-0 33.min Hilde
3-0 59.min Alvilde
4-0 70.min Maria
5-0 75.min Selvmål
6-0 77.min Alvilde

Målsjanser: 19-1
Cornere: 9-0

Vårt lag:
Kristine Stallvik - Eirin Bakken, Signe Skårild, Maria Skar (Solfrid V Hofset), Trine Duaas (Gjertrud Løseth) - Anna V Snekvik, Hilde Rosøy, Mari Stamnestrø (Trine L Vaag), Ane Skjølberg - Lovise Berg (Alvilde Ulfsnes), Berit Vassli

 

   

KIL/HEMNE Fotball  -  Ånesøyan  -  7200 KYRKSÆTERØRA  -    post@kilhemne.no   -  Tlf.: 72 45 22 92

 sitemap
Admin