Damelaget byr opp til cupfest og kanskje publikumsrekord!!

Onsdag 25.mai kl.1800 tar KIL/Hemne mot Trondheims-Ørn til NM-kamp på Hemne Sparebank Arena.

(OPPDATERT 5/23/2016 5:08:48 PM)


Våre damekamper i Ånesøyan er vanligvis godt besøkt – og vi har en liten drøm for denne kvelden om at vi kanskje kan sette «årsbeste i Norge» når det gjelder antall tilskuere på en kvinnekamp. 395 er den uoffisielle rekorden i dag – hva om vi kunne klart mer enn 500 denne kvelden – Det hadde vært en helt fantastisk opplevelse både for våre damespillere, våre celebre gjester fra Trondheims-Ørn og ikke minst for vårt publikum. Så alle fotballgale hemnværinger og alle dere andre som vil være med på fotballfest, sett av onsdag kl.1800 - 2000 og bli med å bidra til fotballfest på Hemne Sparebank Arena.

Trondheims-Ørn er Trøndelags «flaggskip» på kvinnesiden og er Norges mestvinnende NM-vinner med hele 8 titler, og de har spilt 14 cupfinaler. De er også suverent mestvinnende i seriesammenheng med 7 seriemesterskap.

Tre spillere har faktisk vært med å vinne alle tre titlene, nemlig Monica Enlid, Gøril Kringen og Brit Sandaune. Laget har også i dag flere profilerte spillere, og trioen Kristine Nøstmo, Lisa-Marie Karlseng Utland og Guro Reiten har vært fast inventar på vårt damelandslag de siste par årene. I tillegg er både Rikke Storrø og Orkanger-jenta Mali Næss uttatt til å spille U23-landskamper kommende uke.Trondheims-Ørn har en fantastisk cuphistorie, og er også det eneste laget som har spilt 3.runde NM i samtlige sesonger siden første offisielle NM i 1978. Med andre ord er det 39-ende gang noen skal forsøke å slå dem ut i 2.runde. 

 Foto: Trondheims-Ørn

 

KIL/Hemne med ex-Ørn-spiller Maren Snekvik i spissen tar imot Ørn-jentene med stor respekt, men vi skal selvfølgelig selge oss så dyrt som mulig. Og selv om statistikken er veldig overbevisende for Ørn, så drømmer vi jo om den store cupbomben. 

 

 

 

 

 

 

Denne trioen må ha dagen om man skal kunne få en cupbombe onsdag. Maren Snekvik, Marielle meyer og Sara Hoftun Bjerksæter scoret tilsammen 91 mål forrige sesong.

   

KIL/HEMNE Fotball  -  Ånesøyan  -  7200 KYRKSÆTERØRA  -    post@kilhemne.no   -  Tlf.: 72 45 22 92

 sitemap
Admin