Klart tap - men stor opplevelse
Trondheims-Ørn med bortimot sitt sterkeste lag ble som ventet en tøff oppgave for vårt ferske 2.divisjonslag. I perioder hang vi veldig godt med, i andre perioder ble nivåforskjellen mer tydelig.
(OPPDATERT 5/26/2016 9:21:03 PM)


Alle bilder: Avisa Sør-Trøndelag
Bilde øverst til høyre: Sjumålsscorer, Lisa-Marie Utland
Bilde nederst til høyre: Våre målscorere Maren og Sara i kamp med Ørn-stopper Marit Clausen.


Tap 2-8 til tross, så ble cupkampen mot Trondheims-Ørn en flott opplevelse for våre egne spillere. 350 tilskuere, en flott ramme rundt kampen og noen gode opplevelser også på banen gjorde sitt til at sluttresultatet fikk mindre fokus.

Første omgang åpnet ganske greit, med at vi klarte å holde Tr.ørn unna vårt mål de første ti minuttene. Men på en corner etter 11 minutter glipper det i markeringen på en Ørn-spiller som får headet ballen tilbake i feltet, hvor Maria Olsvik er først på ballen og setter 0-1. Ganske oppskriftsmessig egentlig, men mer skulle komme og ti minutter seinere så hadde bortelaget økt til 0-3 etter dagens to første fra Lisa-Marie Utland. Vi reduserer til 1-3 etter 28.minutter når Maren Snekvik (med høyrefot faktisk) får fulltreff på en volley fra 18 meter. Ballen går i en herlig bue over landslagskeeper Nøstmo. De siste fem minuttene var Utland frempå to ganger til, slik at det sto 1-5 til pause. Fortjent ledelse til toppserielaget, men de hadde også vært veldig effektiv i de første 45 minuttene.

Vi gjorde ingen store endringer i pausen, men tydeligvis hadde vi klart å senke skuldrene en god del. Tr.ørn hadde fremdeles ballen klart mest, men vi hadde mer ro i laget, og turte å spille ball i stedet for bare å sparke den fra oss. Dette resulterte også i noen gode overganger og noen halvsjanser. Etter 63 minutter får vi vårt mål nummer to for dagen når Sara Bjerksæter snapper et tilbakespill og setter ballen mellom beina til Nøstmo. I perioden etter dette løfter vi oss ytterligere og både Sara og Marielle Meyer har gode muligheter til å redusere ytterligere. På slutten blir det derimot slitne bein, og Ørn kommer stadig oftere til åpne muligheter. Men tydeligvis så hadde alle Ørn-spillerne fått vaksine mot å score mål, bortsett fra Utland. De siste åtte minuttene er hun igjen en real måltyv og kommer løs tre ganger og scorer på alle tre. Dermed 2-8 og et litt styggere resultat enn hva det så ut til å bli.

Oppsummert taper vi med litt flere mål enn hva vi i utgangspunktet skulle være fornøyd med, men vi tar likevel med oss mye positivt fra kampen. Begge lag er meget effektive i denne kampen, og med normal uttelling burde det kanskje blitt 0-4 eller 0-5. Den store forskjellen mellom lagene var landslagsduoen Reiten/Utland. Uten disse to hadde kanskje forskjellen vært mindre, samtidig er det moro og lærerikt å se hvor gode disse spillerne er. Bryter vi opp kampen i perioder så kan vi ta med oss at i en 60-minutters periode fra det 24 til 83.minutt så holder vi toppserielaget til 2-2. Den store forskjellen ser vi i sluttminuttene av begge omgangene når vi har mange slitne bein, samt de første 25.minuttene hvor vi står med lua i hånda og beundrer motstanderen.

Vi gratulerer Trondheims-Ørn med seieren og ønsker dem lykke til videre i NM og serie. De har for øvrig fått bortekamp mot Vålerenga i 3.runde.

Kampfakta:
Kvinner NM 2.runde Hemne Sparebank Arena, 25.5.2016 kl.1800
KIL/Hemne – Trondheims-Ørn 2-8 (1-5)
Tilskuere:354
Gule kort: Maren Snekvik

Mål:
0-1 12.min Maria Olsvik
0-2 17.min Lisa-Marie Utland
0-3 22.min Lisa-Marie Utland
1-3 27.min Maren Snekvik
1-4 38.min Lisa-Marie Utland
1-5 40.min Lisa-Marie Utland
2-5 62.min Sara Hoftun Bjerksæter
2-6 83.min Lisa-Marie Utland
2-7 84.min Lisa-Marie Utland
2-8 90.min Lisa-Marie Utland

Målsjanser: 5-13
Cornere: 2-6

Vårt lag:
Cecilie Lervik (Hanne Hagen Berg 45.min) -  Maren Ormset, Hilde Rosøy, Emilie Ringseth, Solfrid Vaggan Hofset – Kristin Polden (Anniken Hagen Berg 45.min), Amalie Hoftun Bjerksæter, Ina Vårhus, Sara Hoftun Bjerksæter (Alvilde Ulfsnes 84.min), Maren V Snekvik, - Marielle Meyer 

   

KIL/HEMNE Fotball  -  Ånesøyan  -  7200 KYRKSÆTERØRA  -    post@kilhemne.no   -  Tlf.: 72 45 22 92

 sitemap
Admin