Fjerde strake 3-poenger for KSA

Spillemessig et skritt tilbake mot Byåsen2 i dag, men tre viktige poeng ble igjen i Hemne.

(OPPDATERT 5/29/2016 10:44:09 PM)


Byåsen Kvinnefotball er i medvind for tiden. Deres førstelag klatrer mot toppen i 1.divisjon, mens 2-laget (rekruttlaget) har inntatt tabelltopp i 2.divisjon. Det var derfor et toppoppgjør som ventet på Hemne Sparebank Arena i dag med nummer en og tre på tabellen.

Byåsens unge jenter kom best ut fra start. Vi var passive i duellspillet og virket litt uinteresserte innledningsvis, uten at det ble skikkelig farlig foran Hanne i vårt mål. Utover i omgangen så jevner kampen seg litt ut, men det er likevel Byåsen som tar ledelsen når de spiller fri sin midtspiss i bakrom, og hun setter ballen via stolpen og i mål. Vi tar over føringen etter dette, og etter 42 minutter får vi en kjempesjanse når Sara spilles gjennom alene med keeper, men Byåsen-keeperen er lynraskt nede og redder med en god beinparade. Ballen havner direkte ut til Ina (bilde til høyre) på 25 meter som sender ballen direkte tilbake mot målet, og den daler fint ned i keepers lengste hjørne.

Fra begynnelsen i andre omgang klarer vi å sette mer trykk på Byåsen. Vi vinner flere dueller høyt oppe i banen og tvinger frem feil hos Byåsenforsvaret. Sara har ett par kjempesjanser, og vi er nær på en corner, men den avgjørende scoringen kommer 15.minutter før slutt når MarenS (bilde nederst til høyre) stjeler ballen fra en Byåsenforsvarer og alene med keeper setter hun kontant inn 2-1. Etter målet blir vi presset bakover, men selv om Byåsen har mye ball klarer de ikke å skape de helt store sjansene foran vårt mål.

En jevn kamp, som ikke har den kvaliteten som en toppkamp burde ha, men på en «slitsom dag» så tar vi med oss tre viktige poeng og har lov til å være fornøyd med det. Gjestene Byåsen er best de første og siste tjue minuttene, mens vi skaper en god del sjanser i «midtperioden». Totalt sett så skaper vi flere åpne sjanser enn Byåsen, og det blir avgjørende i dag.

Kampfakta:
Kvinner 2.divisjon Hemne Sparebank Arena, 29.5.2016 kl.1300
KIL/Hemne – Byåsen2 2-1 (1-1)

Mål:
0-1 31.min Marianne Buhaug
1-1 42.min Ina Vårhus
2-1 75.min Maren Snekvik

Målsjanser: 7-2
Cornere: 3-1

Vårt lag:
Hanne Hagen Berg - Maren Ormset, Hilde Rosøy, Solfrid Vaagan Hofset, Anniken Hagen Berg – Amalie Hoftun Bjerksæter, Ina Vårhus, Maren V Snekvik, Kristin Polden - Marielle Meyer (Lovise Berg (25.min) (Anna Snekvik 70.min), Sara Hoftun Bjerksæter

   

KIL/HEMNE Fotball  -  Ånesøyan  -  7200 KYRKSÆTERØRA  -    post@kilhemne.no   -  Tlf.: 72 45 22 92

 sitemap
Admin